Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Δυτικού – Απόλλων Ραχώνας 2-3 (βίντεο)


Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Δυτικού Πέλλας όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ και ο Απόλλων Ραχώνας διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 9η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν από νωρίς με 0-3 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Κυζιρίδης, Αντωνιάδης και Δουλγέρης δείχνοντας να καθαρίζουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο, παρά το σε βάρος τους σκορ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Δυτικού μπήκαν με πάθος στο δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας με ένα παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ανδρεάδη Χ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι και λίγο έλειψε να τα καταφέρουν αφού πέτυχαν δυο γκολ με σουτ του Σανοζίδη και λίγο έλειψε να ισοφαρήσουν αλλά το 2-3 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Δυτικού (Ανδρεάδης): Γαβρανίδης, Ανδρεάδης Χ., Ανδρεάδης Γ., Δομούζης, Παπαδόπουλος, Αραβίδης, Σανοζίδης, Ανδρεάδης Δ., Ανδρεάδης Ι., Μιχαηλίδης, Παυλίδης.
Αναπληρωματικοί: Ανδρεάδης Χ., Ανδρεάδης Ε., Δελιορίδης, Αδρεάδης Θ., Χωραφάς, Ούτος.

Απόλλων Ραχώνας (Μαβίδης): Ψαραδέλης, Αντωνιάδης, Ξενίδης, Ιωαννίδης, Δουλγέρης, Γκαντσίδης, Κυζιρίδης, Ευθυμιάδης, Αντωνιάδης, Γεωργιάδης, Δεληλάμπου.
Αναπληρωματικοί: Λαφιώτης, Μπεκίρι, Κεσίσης, Ξενίδης. ditiko-raxona
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.