Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με νίκη ξεκίνησε το 2018 ο Βαφύρας Δίου, 65-75 την ΑΚΕ Πιερίας


Τα πήγε πολύ καλά ο Βαφύρας στην πρώτη αγωνιστική του 2018, αφού κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της ΑΚΕΠ εκτός έδρας με σκορ 65-75. Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι νικητές πήραν από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασαν ούτε μία φορά σε όλη την διάρκειά του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν χωρίς να έχουν λύσεις στην επίθεση και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή να προηγηθούν με 3-12 στα πέντε πρώτα λεπτά του αγώνα. Από εκεί και ύστερα η ΑΚΕΠ άρχισε να αντιδρά και κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να μειώσει την διαφορά στους 4 πόντους καθώς το σκορ έγραφε 14-18.

Το ίδιο ακριβώς μοτίβο υπήρξε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την ομάδα του Βαφύρα να ξεκινά δυναμικά και στο τέλος του η ΑΚΕΠ να προσπαθεί να μειώσει και πάλι τη διαφορά. Το επιμέρους σκορ ίδιο με αυτό του πρώτου δεκαλέπτου (14-18) και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου, με τον πίνακα να γράφει ΑΚΕΠ 28 – ΒΑΦΥΡΑΣ 36.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι υπερίσχυσαν του αντιπάλου τους. Οι παίκτες του Βαφύρα μπήκαν πολύ δυναμικά και παίζοντας πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ από νωρίς και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς Σαραπτσή να χρησιμοποιήσει και τους 11 παίκτες που είχε στην διάθεσή του. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της ΑΚΕΠ προσπάθησε να κάνει την τελευταία της προσπάθεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να μειώσει στους 10 πόντους την διαφορά δύο λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Το τελικό σκορ 65-75 λέει την αλήθεια και αντικατοπτρίζει ακριβώς την εικόνα του παιχνιδιού.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης  – Κορμέντζας.
Δεκάλεπτα: 14-18, 28-36, 40-63, 65-75.

ΑΚΕ Πιερίας (Τσουκ): Προβατίδης 8 (2), Βλάχος 9, Μεταξιώτης 1, Αποστολόπουλος 2, Τασιούλας 2, Ίτσιος 3, Παπαδόπουλος 7 (1), Λάπας 12 (2), Σαββίδης 10 (1), Τζουνίδης 6, Παυλίδης 2, Ευαγγελόπουλος 3 (1).


ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής, Μιλκούδης 6, Ευαγγελόπουλος 24 (2), Αραμπατζής 2, Μπατζάκης 15, Κυπαρίσσης 18, Σιώκας 2, Τζιόλης, Δημαλής, Ελευθεριάδης 2, Γερομιχαλός 6 (2).



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.