Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Το 2018 χρονιά Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Κύριο μέλημα της Κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη. Μεγάλη βαρύτητα δίνεται πλέον στη συνεργασία του πολίτη με το δήμο του και την Περιφέρειά του, στην απλούστευση και προτυποποίηση των λειτουργιών και των διαδικασιών των Περιφερειών και των Δήμων.«Η χρονιά αυτή θα είναι η χρονιά της Αυτοδιοίκησης», σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ.Σταθάκη .
Η περίοδος που ακολουθεί θα σφραγιστεί από τα αυτοδιοικητικά γεγονότα, όπως είναι η μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου και θα επισφραγιστεί από άλλες ενέργειες όπως τα δύο νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα τεθούν φέτος στη διάθεση των φορέων της Τοπικής αυτοδιοίκησης , για μία πιο στοχευμένη, πιο αποτελεσματική και υποστηρικτική δουλειά, με σεβασμό από την κυβέρνηση, απέναντι στο έργο της Αυτοδιοίκησης.

Έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια όλο το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, έτσι ώστε να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν προγράμματα, χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά και θεσμικές παρεμβάσεις, οι οποίες ενδυναμώνουν τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης και<< βάζουν ένα ακόμα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια, για την αποκέντρωση και την ενίσχυση των Αυτοδιοικητικών Θεσμών και των τοπικών κοινωνιών», τονίζει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.
Στην ίδια κατεύθυνση στρέφεται και το ενδιαφέρον της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πέλλας, που συμμετέχοντας στο γενικότερο σχεδιασμό του Κόμματος για την ανάδειξη και επίλυση ζητημάτων τοπικού ενδιαφέροντος, επιχειρεί σειρά δράσεων και ενεργειών για τις οποίες θα ενημερώσει αναλυτικά με επόμενο δελτίο Τύπου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αχ, εγω φταιω που σας ψηφισα! Πιστεψτε με δεν θα το ξανακανω.. Δεν θα βρειυε αλλη φορα τοσους @@@@@@@ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γραφειο τύπου δεν έχει η κυβέρνηση;εσείς τι ρόλο παίζετε; κάντε ένα μπλογκ και γράφτε τα εκεί γιατί αυτά που μας λέτε δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τα λέτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.