Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σέρρες: Δύο Σύριοι μετέφεραν με βανάκι 21 παράνομους αλλοδαπούς


katasxoximase1Σε όχημα που εγκατέλειψαν σε περιοχή των Σερρών για να αποφύγουν αστυνομικό έλεγχο, μετέφεραν 21 άτομα (10 ανήλικοι) με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στη χώρα

Από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένες έρευνες, δύο Σύριοι ηλικίας 20 και 17 ετών, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Κατάσχεση οχήματος Υ.Α. ΣερρώνΕιδικότερα, χθες (3 Ιανουαρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, εντοπίσθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα παραπάνω άτομα ως οδηγός και συνοδηγός και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, αρχικά ανέπτυξαν ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή.
Όπως διαπιστώθηκε, εντός του αυτοκινήτου μετέφεραν 4 άνδρες, 5 γυναίκες και 10 ανήλικα παιδιά, όλοι τους υπήκοοι Συρίας, καθώς και δύο άνδρες υπηκόους Ιράν και Ιράκ, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου, από όπου και παρελήφθησαν με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.
Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίσθηκαν οι δύο διακινητές σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και 5 κάρτες κινητής τηλεφωνίας (sim). Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Ο συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΔΥΟ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΄΄ΔΟΥΛΕΙΕΣ΄΄ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.