Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκανε το καθήκον του ο Αλμωπός, 3-1 τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας (βίντεο)


Σπουδαία νίκη με καλή εμφάνιση πέτυχε η ομάδα του Αλμωπού που εδραιώνεται στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους παίκτες της Αλεξάνδρειας να καταφέρνουν να κρατούν το 0 στην άμυνα τους.

Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Μεντή για την ομάδα του Αλμωπού άνοιξε το παιχνίδι και μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 67ο λεπτό με σκόρερ τον Ελευθεριάδη Λ. 

Οι φιλοξενούμενοι όμως που μπορεί να είχαν στην αποστολή τους μόλιες 13 παίκτες δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και εκμεταλλευόμενοι την χαλάρωση του Αλμωπού μετά το 2-0 κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ στο 71ο λεπτό με τον Δημητρίου. Μέχρι εκεί όμως αφού ο νέος παίκτης των γηπεδούχων Ούγκο πέτυχε γκολ κυριολεκτικά με τη λήξη της αναμέτρησης για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Καλά τα πήγε ο διαιτητής της αναμέτρησης Μπούτσικος Αθ. με βοηθούς τους Σιανίδη Αν. και Παπαδοπούλου Ζ.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

ΑΛΜΩΠΟΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Πετρώφ, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (68' Ούγκο), Πετρίδης, Ελευθεριάδης Λ. (80' Στογιαννίδης), Πολύζος, Μεντής (88' Τσόλκας), Μιχαηλίδης, Κάρτζιος (55' Χαρίσης).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Μπελαγιάννης): Κούζας, Δημητρίου, Κούμπουλα, Πέτκος, Πιπιλιάρης, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Κιβρακίδης, Καραχαλίδης (65' Πιρβανόπουλος), Ήλιου (60' Σαρηγιαννίδης), Ταλαίπωρος.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:
almopos-alexandreia31


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.