Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Δόξα Μελισσίου επικράτησε με 3-2 στο ντέρμπι της Α1 Πέλλας


ntera11Στο ντέρμπυ της Α1 Πέλλας, μεταξύ της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου και της ΔΟΞΑΣ Μαυροβουνίου, η ψυχή, το πάθος και η αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του Σάκη Ντιμτσούδη κατέβαλαν την, σε οικονομικό μέγεθος τριπλάσιας αξίας, ομάδα του Σίμου Προδρομίδη και δίκαια πλέον είναι η πρωτοπόρος της Α1 κατηγορίας, με διαφορά 3 βαθμών από το Μαυροβούνι και 5 από τον πάντα φιλόδοξο Εθνικό και τη σταθερή ΔΟΞΑ Μανδάλου.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέσμπυ, δύναμη, πάθος, αγωνιστικότητα, πάνω – κάτω η μπάλα και ικανοποίησε, τους 500 φίλους του ποδοσφαίρου, που παρακολούθησαντο συναρπαστικό παιχνίδι.
Η φιλοξενούμενη ΔΟΞΑ, μπήκε στο παιχνίδι δυνατά, με σκοπό να επιβάλει το ρυθμό της και το παιχνίδι της, αλλά, βρήκε απέναντι της μια Ομάδα από μέταλλο, μια ομάδα που έπαιζε ψυχωμένα και με ασυγκράτητο πάθος, γεγονός που έκανε τους πολυάριθμους φιλάθλους να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό και μοναδικής ομορφιάς παιχνίδι, που δεν προσφερόταν για καρδιακούς.
΄Εχοντας την κατοχή της μπάλας, προηγήθηκε στο 11΄ με κεφαλιά του Καρυπίδη, από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. ΄Στο 17΄ο Ρέτζια από κοντά σημαδεύει το δοκάρι των γηπεδούχων. Και στο 17΄σε οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων, ο Σιδηρόπουλος, χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, μετά από ασθενή απόκρουση του Καμπάλη. Στο 24΄σε κορνερ που εκτέλεσε ο Πέπε, ο Τζάτζης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφαρίζει. Και παρα τις προσπάθειες εκατέρωθεν το ημίχρονο λήγει 1-1.
Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι με την είσοδο του έμπειρου και υψηλόσωμου Κ. Φάβα, δυνάμωσαν στον άξονα, και περιόρισαν τους κινδύνους στο ψηλό παιχνίδι των αντιπάλων.
Το παιχνίδι συνέχισε να είναι το ίδιο δυνατό και συναρπαστικό, προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα στους φιλάθλους. Στο 55΄ένα λάθος της βοηθού κ. Κουπαράνη, που δεν υπέδειξε χέρι σε επιθετικό των φιλοξενούμενων, είχε σαν αποτέλεσμα, στη συνέχεια να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι φάουλ στον άξονα της περιοχής και ο Ρέτζια με δυνατό σουτ έγραψε το 1-2.
Η χαρά των φιλοξενούμενων, δεν κράτησε πολύ, αφού μετά τη σέντρα σε γρήγορη και οργανωμένη αντεπίθεση των γηπεδούχων, σε κάθετη μπαλιά του Πέπε, ο εκρηκτικός Χ.Τσάλμας, απέφυγε τον Καμπάλη κι έγραψε το 2-2.
Στο 72΄ σε δυνατό σουτ του Νάτση ημπάλα βρήκε το πάνω μέος της οριζόντιας δοκού.
Κι ο δραματικός επίλογος, γράφτηκε στο 78΄, σε μια κάθετη μπαλία του αεικίνητου Σιδηρόπουλου, ο Τσάλμας απέφυγε δυο αμυντικούς κι ανετράπη μέσα στην περιοχή. Το πέναλτυ υπέδειξε, χωρίς δισταγμό, ο διαιτητής κ. Φωτιάς. Το εκτέλεσε ο Σιδηρόπουλος, ξεγελώντας τον Καμπάλη και πέτυχε το τελικό 3-2, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.
Από τους νικήτές κορυφαίοι ήταν οι: Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Τσάλμας, Σερέτης, Φάβας, Τζάτζης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Γιαουτζλης, Καρυπίδης.
Ο Διαιτητής του αγώνα κ. Φωτιάς (Κουπαράνη-Πίλτσης) πολύ καλή.
ΔΟΞΑ Μελισσίου: (Σ. Ντιμτσούδης), Μαντζούκης, Χατζηδάκης, Φουρέιρα, Δουλγερίδης (Φάβας), Φωστηρόπουλος, Σερέτης, Μιχαηλίδης, Νιοράτζε (Τουλγαρίδης), Τσάλμας (Λιτοβολής), Σιδηρόπουλος Ρομάντζης), Τζάτζης
ΔΟΞΑ Μαυροβουνίου: (Προδρομίδης-Τσάτσης), Καμπαλής, Καρυπίδης, Ζαχαριάδης, Γιαουτζής, Γάτσος (Κατρητζόγλου), Ουζούνης (Νάτσης), Σιδέρης, Ρέτζια, Ρέις, Καπουσούζης, Μπέργκου (Γκότσης) 
ΒΠ














Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.