Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εμφατική νίκη για τους παίδες των “Ικάρων” Γιαννιτσών επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 66-27


Μπορεί η διαφορά των 39 πόντων (66-27) να φαντάζει σε κάποιους ως δείγμα σαρωτικής επικράτησης, ωστόσο η εμφατική εντός έδρας νίκη των "Ικάρων" Γιαννιτσών επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (στο πλαίσιο του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ) δεν μπορεί να θεωρηθεί ως απόλυτο δείγμα γραφής για την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο (μάλιστα, χειροκροτήθηκαν για την μαχητικότητά τους ακόμα και από τους φιλάθλους των Γιαννιτσών) αλλά βρήκαν μπροστά τους τους φορμαρισμένους παίδες των γηπεδούχων σε μια καταπληκτική ημέρα. 

Έτσι οι "Ίκαροι" πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα παίζοντας υποδειγματική άμυνα και επίθεση , φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση, με τον προπονητή Σπόντη Νίκο να διαχειρίζεται τον αγώνα χρησιμοποιώντας σε όλη τη διάρκειά του, όλη την δωδεκάδα.
26855161_369723266833084_1428757981_o (Copy)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.