Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέχρι 7 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση στοιχείων για τις ζημίες των βροχοπτώσεων του Ιουλίου 2017

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων (υπό σύσταση ) που δημοσιεύθηκε στις 13/12/2017  και αφορούσε την διαδικασία που συμφωνήθηκε για την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών από τις ζημίες που υπέστησαν από τις βροχοπτώσεις  του Ιουλίου  και οι οποίες  θα καλυφθούν , σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα της Γνωμοδοτικής Επιτροπής που συστάθηκε  από τον Υπουργό κ. Ε. Αποστόλου  και τις δημόσιες   ανακοινώσεις του ιδίου , ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους τα κάτωθι . 
Η Εθνική Διεπαγγελματική  δημιούργησε σχετική  Ιντερνετική   Ηλεκτρονική  πλατφόρμα  η οποία  λειτουργεί και τίθεται στην διάθεση των Αγροτικών Συνεταιρισμών  και τις   δομές τους , οι οποίοι θα συγκεντρώσουν  και θα καταχωρήσουν τα στοιχεία των παραγωγών    μελών   που υπέστησαν ζημίες ,  καθώς  και  αυτών  που δεν είναι μέλη  ( μεμονωμένοι). 
Για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και τις προϋποθέσεις  για την χρήση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας  , οι ενδιαφερόμενοι Συνεταιρισμοί μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Διεπαγγελματικής στην Βέροια που βρίσκονται στην Οδό Θεσσαλονίκης 60 και στα  τηλέφωνα ,   2331076488 σταθερό   και  6972956372  κινητό . 
Επίσης στα τηλέφωνα αυτά θα απευθύνονται  οι χρήστες ,  για κάθε πρόβλημα που συναντούν καθώς και κάθε ερώτημα .   Λόγω της εφαρμογής για πρώτη φορά ενός τέτοιου συστήματος , τα όποια προβλήματα πιθανόν παρουσιαστούν  ,θα επιλυθούν με την στενή συνεργασία  και κατανόηση όλων .    Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις για πρώτη φορά αναλαμβάνουν ένα τέτοιο ρόλο και μόνο με στενή  και καλοπροαίρετη συνεργασία θα τον φέρουν με επιτυχία σε πέρας  , προς το κοινό συμφέρον  . 
Η διαδικασία  συγκέντρωσης στοιχείων   , πρέπει  να ολοκληρωθεί έως τις 7  Φεβρουαρίου  έτσι ώστε ακολούθως  να αποσταλούν στον ΕΛΓΑ  για επεξεργασία . 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Καλά θα μας τρελάνετε; Δεν υπάρχει ΕΛΓΑ να αναλάβει την αποζημίωση της βροχόπτωσης, δεν υπάρχουν Διευθύνσεις Γεωργίας, δεν υπάρχει ΟΠΕΚΕΠΕ και είναι αξιόπιστη να το κάνει κάνει μια "υπό σύσταση" Διεπαγγελματική ; Μ'αυτές τις "φιλοαγροτικές πολιτικές" τους δεν πιάνονται Αποστόλου - ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί κολαούζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…