Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πήρε το ντέρμπι ο ΦΟΑ, 85-72 τον Εδεσσαϊκό στο ΔΑΚ Αριδαίας! (βίντεο)


Στο κυνήγι της Μελίκης παρέμεινε η ομάδα του ΦΟΑ στη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος αφού επικράτησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής του Εδεσσαϊκού με 85-72 στο ΔΑΚ Αριδαίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση παρ'ότι δεν έκανε καλό πρώτο δεκάλεπτο (15-18), όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε ρυθμούς σε άμυνα και επίθεση και πήρε κεφάλι στο ημίχρονο με προβάδισμα δέκα πόντων (40-30).


Στον ίδιο ρυθμό κύλισε και το τρίτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να συντηρούν εύκολα ένα προβάδισμα ασφαλείας πάνω από τους δέκα πόντους (60-48). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με μπροστάρηδες τους Υφαντίδη και Χαραλαμπίδη προσπάθησαν να βάλουν τον Εδεσσαϊκό στο παιχνίδι μειώνοντας τη διαφορά στους πέντε, 3 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. 


Οι παίκτες του ΦΟΑ όμως ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη με τελικό σκορ 85-72.


Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Στρέπκος (18π.) και Μακρόπουλος (14π.) που κυριάρχησαν στη ρακέτα των φιλοξενούμενων, ενώ σε καλή βραδιά ήταν και ο Αβραμίδης (15π.). Από πλευράς Εδεσσαϊκού ο Υφαντίδης ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 21 πόντους, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Χαραλαμπίδης (15π.) και Δοδόπουλος (15π.)


Την επόμενη αγωνιστική ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με την ομάδα του ΦΟΑ να υποδέχεται τον Κεραυνό Άσπρου ενώ ο Εδεσσαϊκός αγωνίζεται στα Γιαννιτσά με τους Ίκαρους.


Δείτε στιγμιότυπα μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:


Τα δεκάλεπτα: 15-18, 40-30, 60-48, 85-72
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ. - Ντόγκας Ε.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 7(1), Κανονίδης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 7(1), Προκοπίδης 5, Μπεγλόπουλος 9(1), Λιούγκας, Αβραμίδης 15(3), Αμανίδης, Μακρόπουλος 14(1), Στρέπκος 18(1), Καρνάβας 10.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ BC (Σταυρόπουλος): Πέτκος 9(1), Καραϊσαρίδης, Μπίνος Ε., Μπίνος Μ., Χαραλαμπίδης 15, Χατζηχαρίσης 10, Υφαντίδης 21(2), Τσάμης, Τότλης, Κληντσάρης 2, Μπίκου, Δοδόπουλος 15.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση: foa-edessaikos8572

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.