Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ανεπανάληπτη συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων


Αναμφίβολα το σημερινό συλλαλητήριο στη νυφούλα του Θερμαϊκού την «συμβασιλεύουσα» Θεσσαλονίκη αποτελεί σταθμό στην Νεότερη Ιστορία της Ελλάδας. Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη συνάθροιση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων οι οποίοι με αφορμή την ονοματοδοσία της γείτονας Χώρας διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη Νέα Τάξη πραγμάτων, η οποία επιδιώκει μια βίαιη παγκόσμια αλλαγή διακυβέρνησης, χωρίς τη συναίνεση των πολιτών κάθε Κράτους.

Ιδιαίτερη σημασία αποτελεί το γεγονός ότι η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε αυθόρμητα χωρίς κάποια κεντρική οργάνωση και σχεδιασμό και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οι πολιτικοί – κομματικοί ηγέτες φοβούμενοι τις επιπτώσεις από το γεγονός ότι οι διπλωματικές διεργασίες βρίσκονταν σε εξέλιξη, δεν θέλησαν να δώσουν κατευθυντήριες γραμμές για συμμετοχή ή όχι στο συλλαλητήριο. 

Το ίδιο άτολμη αποδείχθηκε και η Ιεραρχία της Εκκλησίας η οποία φοβούμενη τυχόν εφαρμογή του σχεδίου διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας που κατά καιρούς έρχεται στο προσκήνιο ή αρνήθηκε να συμμετάσχει ή με μεγάλη καθυστέρηση και σε πολλές περιπτώσεις με την πίεση μερίδας πιστών ακολούθησε ασθμαίνοντας τα γεγονότα. Η έλλειψη ενός ηγέτη της μορφής του Μακαριστού Χριστοδούλου πρόσωπο που κατάφερνε να συσπειρώνει γύρω του κάθε γενιά, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά. 

Όμως οι πολίτες αυτής της Χώρας απέδειξαν ότι και χωρίς μια κεντρική καθοδήγηση, χωρίς κεντρικό σχεδιασμό κατάφεραν αυτό που πολίτες καμιάς άλλης χώρας δεν μπορούν ούτε μπόρεσαν ποτέ να καταφέρουν. Να δηλώσουν παρόντες στις εξελίξεις που τους αφορούν, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς τους ισχυρούς της γης να μην τον τολμήσουν να αποφασίσουν για αυτούς χωρίς αυτούς. 

Απέδειξαν για άλλη μια φορά το ανάδελφον και ταυτόχρονα πρωταγωνιστικό ρόλο που ως Έλληνες διαδραματίζουμε πάντοτε στην παγκόσμια Ιστορία. Απέδειξαν ότι ο Έλληνας είναι και παραμένει πάντοτε ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ και ως εκ τούτου απορρυθμιστής άνομων σχεδίων που επιχειρούνται κατά καιρούς σε βάρος του ή σε βάρος των κατοίκων όλης της γης. 

Απέδειξαν ότι ο Έλληνας με τα ΟΧΙ του σε κρίσιμες καμπές της παγκόσμιας Ιστορίας ανέστειλε εγκληματικά οργανωμένες φασιστικές και ναζιστικές αντιλήψεις περί παγκοσμίου κυριαρχίας από μικρή ομάδα της παγκόσμιας πολιτικής κοινωνικής και οικονομικής ελίτ. 
Και όλα αυτά γιατί έχει ως δόγμα ότι η στέρηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, από όπου και αν προέρχεται, σηματοδοτεί τη στέρηση της ίδιας του της ζωής. Γιατί η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αποτελεί συστατικό κομμάτι του «Είναι του», της ύπαρξής του, που ακόμη και ο ίδιος ο Δημιουργός του με την οποία τον προίκισε για κανέναν απολύτως λόγο δεν θα την στερήσει ΠΟΤΕ……..    
 ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΩΝ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Εξαιρετικό άρθρο! Θερμά συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο!!εξαιρετικη τοποθετηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τα καναλια δεν εδειξαν τιποτα. Ντροπη τους. Επανω τους ραγιαδες. Να καταλυσουμε επιτελους ολους αυτους τους σαθρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πουλημενοι που ηταν,η ιδιωτικη τηλεοραση καμμια καλυψη,αν ηταν να καλυψουν καμμια ομιλια κανα πουλημενου η κανενος γκευ θα το εκαναν απο το πρωι,δυστυχως οτι και μα κανει ο απλος λαος αυτη θα τα ξεπουλησουν ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ας λένε τα κρατικά κανάλια για μερικές δεκάδες κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Karatzova Κάνετε τη διαφορά. Συγχαρητήρια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το βράδυ όλοι survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΆΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΠΟΥΛΗΜΈΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ όλοι ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΏΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μήνυμα είναι ένα, πολιτικοί, εκκλησία, και η υποτιθέμενη δικαιοσύνη, στερούν την ελευθερία του ανθρώπου, ο εκφοβισμός δεν θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι τοση φασαρια να το δειξει η τηλ.?το εδειξαν στις ειδησεις.Μην τρελενεστε.Ολοι θελουμε λιγη δημοσιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το "ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΩΝ" σε μια τόση ευγενής τοποθέτηση!! Συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.