Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α. Αηδονά: “Είμαστε έτοιμοι για την αντιμετώπιση τυχόν έντονων καιρικών φαινομένων”


Τη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την «Μίσθωση μηχανημάτων για τον Αποχιονισμό Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας για τα έτη 2017, 2018 και 2019» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο γραφείο της στο Διοικητήριο.

Το έργο για το οποίο έγινε ανοικτός, διεθνής, ηλεκτρονικός διαγωνισμός χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με συνολικό προϋπολογισμό 391.500,00 €. Στη σύμβαση προβλέπεται η παροχή υπηρεσιών αποχιονισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
«Είμαστε έτοιμοι μέσω του τοπικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας, σε συνεργασία με τους φορείς και με τον ανάδοχο να αντιμετωπίσουμε τυχόν έντονα καιρικά φαινόμενα την περίοδο που διανύουμε. Είναι επίσης σημαντικό, οι πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως και οι επισκέπτες στην περιοχή μας να ακολουθούν τις ταξιδιωτικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ώστε να έρχονται προετοιμασμένοι για ενδεχομένη κακοκαιρία» δήλωσε στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Πλάκα μας κάνετε εκεί στην Έδεσσα; 24 Ιανουαρίου υπογράψατε τη Σύμβαση και μας λέτε ότι είστε και σε ετοιμότητα; Δηλαδή μέχρι τις 23 δεν είχατε τίποτα. Και στέλνετε και δελτία τύπου. Λίγο ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γράφανε. Θα τα πληρώσουν σα να γίναν από εδώ και πέρα. Απλά, το γραφείο τύπου έπρεπε να ρωτήσει πριν βγάλει ανακοίνωση.

      Διαγραφή
  2. αλατάκι δεν έχουν ούτε για φαγητό τι θα ρίχνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oπως εχετε αντιμετωπισει και το προβλημα φωτισμου του οδικου δικτυου πελλας εδω και 3 χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και την μεταφορά των παιδιών μας στο σχολείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.