Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου» στην Έδεσσα (φωτο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα η δράση «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου», με στόχο τη συγκέντρωση βιβλίων και παιχνιδιών για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΔΣΑ) και ο Δήμος Έδεσσας, συνεργάστηκαν άψογα με στόχο τη συγκέντρωση παιχνιδιών και βιβλίων, που θα δοθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών και ιδρυμάτων. Στο συντονισμό της δράσης συμμετείχε και το νεοϊδρυθέν Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Έδεσσας.

Το θετικό μήνυμα για την πόλη μας είναιν ότι οι γονείς και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό, γεγονός που δείχνει τα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης των Εδεσσαίων.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Χατζόγλου δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης αλληλεγγύης.

Όλα τα βιβλία και παιχνίδια που μαζεύτηκαν θα διατεθούν για την επίτευξη του σκοπού της δράσης, κάτι που μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση».


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.