Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Σταυροφορία» ενημέρωσης για την αύξηση των Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών από τον Χρ. Σμία (βίντεο)


«Σταυροφορία» ενημέρωσης στα σχολεία της ΠΕ Πέλλας -κυρίως στα Λύκεια- ξεκινά ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας και Διευθυντής ΕΣΥ στην Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», Χρήστος Σμίας, σχετικά με την ευαισθητοποίηση για την αύξηση των Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών. Αυτό τόνισε ο κ. Σμίας, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή “Πέριξ” της TV100, στέλνοντας το μήνυμα ότι αν αυξηθεί ο αριθμός των Ελλήνων Εθελοντών Δοτών, θα μπορεί να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα για την πλειοψηφία των ασθενών.

Κατά τα άλλα, στην ίδια εκπομπή ο κ. Σμίας γνωστοποίησε ότι τo καλοκαίρι ή το αργότερο το Φθινόπωρο αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ενώ νωρίτερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο της Έδεσσας καθώς η προμήθεια τους, δρομολογείται μέσα από διαφορετικά χρηματοδοτικά εργαλεία.

Τόνισε ακόμη, ότι σε ένα μήνα (το Φεβρουάριο του 2018) θα ολοκληρωθεί η διαδικασία μετεγκατάστασης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Έδεσσας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.