Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οδήγηση με τα φώτα αναμμένα και την ημέρα; (βίντεο)


Επειδή ως λαός, (και) κατά την οδήγησή κάποιες υποχρεώσεις-ευθύνες μας τις παραβλέπουμε (μέχρι φυσικά να γίνει ένα κακό), θα ήθελα -με το βιντεάκι- να επισημάνω (ως πολίτης & οδηγός) πως είναι ανάγκη όλοι οι οδηγοί να ενεργοποιούμε κατά την ημέρα -τουλάχιστον όταν οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν- τα φώτα του οχήματος. Αναφέρομαι φυσικά σε όσα οχήματα είναι από κατασκευής τους χωρίς φώτα ημέρας, αλλά και σε όσα έχουν από κατασκευής φώτα ημέρας αλλά οι οδηγοί τους τα απενεργοποιούν (για λόγους οικονομίας!!!)....Καθώς μόλις γίνει το κακό όλοι θα παίζουμε την κολοκυθιά...

"Δε φταίω εγώ που δεν έχω φώτα αναμμένα τη μέρα (με έντονη συννεφιά-ομίχλη), δε φταις εσύ, μπορεί να φταίει...ο Έλληνας νομοθέτης που δε με υποχρέωσε να έχω αναμμένα φώτα τη μέρα (όπως σε ...ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ!!!)....μπορεί να φταίει η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου μου που δεν έβαλε κάποτε (πριν 15 χρόνια!) φώτα ημέρας...μπορεί να φταίει η συννεφιά...μπορεί να φταίει ο δρόμος...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΓΩ!!!!" 
ΑΑ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.