Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Μακεδονικός Έδεσσας σχετικά με την αναβολή της αγωνιστικής


Η ΕΠΣ Πέλλας με απόφασή της ανέβαλε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου με αφορμή το Συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "Μετά από καθολικό αίτημα των ομάδων, η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ NOMOY ΠΕΛΛΑΣ, αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών της 20/21-1-2018."
Από την πλευρά του Μακεδονικού Έδεσσας να διευκρινίσουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ σχετικό αίτημα δεν υποβάλαμε από κοινού με άλλες ομάδες ή μεμονωμένα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. παιξτε μονοι σας ρε ρεζιλια. Ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι θελετε ρε;; ποιος σας ρωτησε; μηπως σας πειραζει το συλαλυτηριο; και αν σας πειραζει, γιατι σας πειραζει; ελληνες δεν ειστε;;(εκτος και αν δεν ειστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας που έχετε αυτό το όνομα και το σύμβολο δεν σας αξίζει το ρεζιλευετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανακοίνωση του Μακεδονικού κρίνεται περιττή και αχρειαστη θα έλεγα. Μάλλον κακό έκανε, παρά καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ "ΠΟΙΗΤΕΣ"? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποκατάσταση της πραγματικότητας έκαναν οι άνθρωποι σχετικά με την απόφαση αναβολής της αγωνιστικής από την Ε.Π.Σ.Πέλλας. Και η Ε.Π.Σ. δεν μπορούσε ν'αναλάβει την ευθύνη της αναβολής, αλλά επικαλείται ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ... "ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ" ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ. Τόσο ΥΠΕΥΘΥΝΗ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ είναι πια αυτή η Ε.Π.Σ.Πέλλας ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.