Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση για τις δηλώσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις!


Εντείνουν τους ρυθμούς οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί της Πέλλας και της Ημαθίας υπό την Αιγίδα της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων και του Σ.Ε.Α.Σ. Ν Πέλλας σχετικά με τις Δηλώσεις για τις Βροχοπτώσεις του Ιουλίου.

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον συνεταιρισμό των Καλυβίων με παρούσες τις Διοικήσεις των Συνεταιρισμών μαζί με υπηρεσιακά τους στελέχη ενημερωθήκαν σχετικά με την διαδικασία υποβολής των δηλώσεων για τις βροχοπτώσεις οι οποίες αναμένονται να ξεκινήσουν άμεσα.

Έγινε παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής των δηλώσεων και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που προέκυψαν από τον κ. Γιαννακάκη και τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Προγραμματίστηκε νέα συνάντηση των συνεταιρισμών την Πέμπτη στα γραφεία του ΣΕΑΣ στους Γαλατάδες προκειμένου να καθοριστούν οι τελικές λεπτομέρειες, η διάρκεια , οι χώροι υποδοχής των δηλώσεων κλπ.

Για τον ΣΕΑΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ
Γιάννης Στογιαννίδης








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.