Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα οι πιτσιρικάδες του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (φωτο)


apollokopi11 (Copy)Με μια λιτή τελετή τα τμήματα υποδομών της “Ακαδημίας Απόλλων Κρύας Βρύσης” και η εφηβική της ομάδα “Ποντιακή Νεολαία” έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τους, αφού προηγουμένως τελέστηκε αγιασμός για την νέα χρονιά στον φυσικό χώρο των αθλητών το Εθνικό Στάδιο Κρύας Βρύσης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. & Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Νίκος Παπαχρήστου συνοδευόμενος απο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του, οι προπονητές και αθλητές όλων των τμημάτων, εκπρόσωπος του Απόλλων Κρύας Βρύσης και πλήθος γονέων και φιλάθλων. Την βασιλόπιτα έκοψε ο Γενικός Αργηγός & Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Γιώργος Ελευθερίου.
apollokopi12Εντύπωση προκάλεσε η ενέργεια της διοίκησης η οποία προνόησε και έκοψε κομμάτια απο την βασιλόπιτα για την ΕΠΣ Πέλλας, το σύνδεσμο Διαιτητών Πέλλας, τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους του νομού, καθώς και το σύνολο των ομάδων όλων των κατηγοριών της τοπικής μας ΕΠΣ.  Ενέργεια η οποία δίχνει το ήθος, την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργείας της Ακαδημίας. Στους τυχερούς των τμημάτων απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα και δόθηκε ραντεβού για τον επόμενο χρόνο.
Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους η διοίκηση της Ακαδημίας Απόλλων Κρύας Βρύσης & Ποντιακής Νεολαίας Κρύας Βρύσης εύχεται ολόψυχα σε όλους τους φιλάθλους και τα σωματεία  ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Μια νέα χρονιά πλούσια σε υγεία και χαμόγελο και φτωχή σε στεναχώρια και λύπη.
apollokopi13 (Copy)

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Παπαχρήστου Νικόλαος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιως ολος ο νομος Πελλας μιλαει γι αυτες τις ακαδημιες και για την Ποντιακη Νεολαια. Ειναι οντως μια αξιοζηλευτη προσπαθεια σε καιρους που το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο αργοσβηνει. Μπραβο σε ολους τους συντελεστες αυτης της ομαδας (διοικηση,προπονητες,ποδοσφαιριστες) για το εργο τους. Ειστε παραδειγμα προς μιμηση και τουλαχιστον εικοσι χρονια μπροστα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.