Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Λουδία - Κοπή πίτας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών (βίντεο)


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με κάθε επισημότητα, αλλά… χωρίς κολυμβητές, γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια από τον Δήμο Πέλλας, σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών.

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, σε μια ηλιόλουστη ημέρα, πλήθος κόσμου παρακολούθησε στις 11.30 το πρωί, την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στον ποταμό Λουδία, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου. Χαρακτηριστικό όμως ήταν το γεγονός ότι παρά τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες δεν προσφέρθηκε κανένας «τολμηρός» κολυμβητής για να πέσει στα ήρεμα αλλά κρύα νερά του ποταμού Λουδία για να πιάσει τον Σταυρό.

Μετά την τελετή ακολούθησε μια σύντομη και λιτή τελετή για την καθιερωμένη κοπή της πίτας την οποία έκαναν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Νίκος Θωμαϊδης, ως οικοδεσπότες της τελετής.

Στην τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Καρασμάνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών και φορέων και πλήθος πολιτών. 

Δείτε εικόνες από τον καθαγιασμό των υδάτων στο Λουδία ποταμό μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
loudag


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.