Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήρια στον εκπολιτιστικό σύλλογο "Γκόνος Γιώτας" Ασβεσταριωτών


Αισθάνομαι την ανάγκη, εκφράζοντας τα συναισθήματα του συνόλου των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Μελισσίου δήμου Πέλλας, να εκφράσω τα ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ προς το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ιστορικού και ιδιαίτερα δραστήριου Εκπολιτιστικού Συλλόγου «ΓΚΟΝΟΣ ΓΙΩΤΑΣ» Ασβεσταριωτών Μελισσίου, για τις μοναδικές, ξεχωριστές πολιτιστικές δραστηριότητες, που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του Δωδεκαημέρου,

Ø Δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στο εορταστικό κλίμα των ημερών των Χριστουγέννων,

Ø Δίνοντας μεγάλη χαρά στους μικρούς μας φίλους με το έλκηθρο του Αη Βασίλη και διανέμοντας, δώρα – ευχές και χαρά, στα παιδιά και τις οικογένειες της Πέλλας.

Ø Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου Πέλλας, Άναμμα του Δέντρου και τις εκδηλώσεις της Παραμυθούπολης.

Ø Με το έθιμο «Ροσαλίες», ανήμερα των Θεοφανίων, περιφέροντας, μετά τον Αγιασμό των υδάτων, την εικόνα του Πολιούχου του χωριού, Αγίου Βασιλείου, στις γειτονιές του Δ. Διαμερίσματος Μελισσίου, με παραδοσιακή μουσική και χορευτικά δρώμενα, αναβίωσαν το πατροπαράδοτο έθιμο, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στον εορτασμό της μεγάλης εορτής της Χριαστιανοσύνης και συμβάλλοντας στην αναβίωση, διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Ø Σημειώνεται ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις παραπάνω πολιτιστικές δραστηριότητες, διατέθηκαν στο φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας του Αγίου Βασιλείου και σε άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, στους συντελεστές κι οργανωτές όλων αυτών των εξαιρετικών εκδηλώσεων.

Είθε να βρεθούν κι άλλοι μιμητές αυτών των προσπαθειών.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Βασίλειος Παναγιωτίδης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.