Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επανέρχονται Μαμής, Νιοράτζε στη Δόξα Μελισσίου


Ικανοποίηση στο Σάκη Ντιμτσούδη, τεχνικό των Μαυραετών, με την επιστροφή στην ομάδα, μετά από μακροχρόνια απουσία, του πρώτου σκόρερ Μαμή Π. και του Νιοράτζε Α.

Ο τεχνικός της Δόξας Μελισσίου Σάκης Ντιμτσούδης

Απόντες στο κυριακάτικο παιχνίδι των πρωτοπόρων στη Σωσάνδρα θα είναι και πάλι ο μεσοαμυντικός Βερβελές Η, που υποβάλλεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης και σε 15 μέρες θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Καθώς και ο Τζάτζης Μ.

Στην αποστολή των Μαυραετών στον αγώνα με τον Ακρίτα Σωσάνδρας συμμετέχουν οι παρακάτω
ποδοσφαιριστές: Βασιλειάδης Π, Μαντζούκης Δ, Χατζηδάκης Α, Φωστηρόπουλος Π, Δουλγερίδης Κ, Φουρέιρα Α, Μιχαηλίδης Π, Λιτοβολής Χ, Σερέτης Ι, Φάβας Κ, Τσάλμας Χ, Νιοράτζε Α, Μαμής Π, Ρομάντζης Α, Ίτσκος Θ, Τσάλμας Α, Τουλγαρίδης Α, Σιδηρόπουλος Π. (Πέπε) και Βιάνας Κ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθεςδόθηκε δανεικός στον Εθνικό Γιαννιτσών ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Δομουκτσλιδης Αναστάσιος, δανεικός έως το καλοκαίρι. Αναμένεται και η απόκτηση με δανεισμό από τον Εθνικό ενός αμυντικού μέσου ή επιθετικού μέσα στην εβδομάδα.

Σ.Σ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.