Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα του Δημάρχου Έδεσσας για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης


Συνδημότισσες και συνδημότες,

η κινητικότητα που υπάρχει σχετικά με το θέμα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ. μας θέτει όλους σε εγρήγορση, καθώς από τη μεριά συμφωνούμε στο να δοθεί λύση στην μακρόχρονη αυτή εκκρεμότητα, αλλά από την άλλη πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι θα δεχθούμε λύση που θα είναι απολύτως σύμφωνη με τα εθνικά μας συμφέροντα και την περηφάνια του λαού μας!

Πολλά γράφονται και ακόμη περισσότερα ακούγονται... Όμως επειδή όλοι μας παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα, θέλω να ενώσω τη φωνή μου με όλους τους επώνυμους και ανώνυμους Έλληνες, που στέκονται υπερήφανα σε πείσμα των καιρών και διατρανώνουν τις εθνικές μας θέσεις. Καμία ονομασία με τον όρο Μακεδονία!

Γι’ αυτό καλώ όλους τους συνδημότες μου να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο της Κυριακής, για τις ανάγκες του οποίου θα υπάρχουν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από το ΚΤΕΛ Έδεσσας, στις 11:00 π.μ.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, απαιτούνται αποθέματα σθένους και δυναμισμού για να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Όμως η Ιστορία έχει διδάξει ότι εμείς οι Έλληνες στα δύσκολα τα καταφέρνουμε καλύτερα! Οφείλουμε όλοι μας, ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του, να στείλουμε το στίγμα και τη φωνή του Ελληνισμού μέχρι τα πέρατα της Οικουμένης. Αυτό το στίγμα δεν μπορεί να είναι άλλο από τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Ελπίζω ότι οι σύμμαχοι και συνεταίροι μας θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μόνο μία Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική».

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Μπράβο ρε δήμαρχε είσαι παλικάρι δεν είμαι της παράταξης σου αλλά θα το εκτιμήσω αυτό οταν θα έρθει η ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώπα, που δεν είσαι της παράταξής του και θα το εκτιμήσεις όταν έρθει η ώρα, επειδή σου είπε το αυτονόητο, να κατέβεις Θεσσαλονίκη και τον θεωρείς και παλικάρι. Σαν εσένα κάτι τέτοιοι χειροκροτητές βγάζουν κάτι τέτοιους γλύπτες. Γλύφτη εεεεε γλύφτη αυλικέ που το παίζεις και της αντιθέτους παράταξης.

      Διαγραφή
  2. Τελικά μόνο ο δήμαρχος Αριδαίας κοιματε ακόμα αλλά φωτό δεν ξεχνάει να βαλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια κ. Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. κάθε μισή προβλέπει το σχέδιο να στέλνετε και ένα σχόλιο με μπράβο και συγχαρητήρια και εύγε και λεβέντης ο δήμαρχος και τι τεράστιος ο δήμαρχος και τσολιάς στον άγνωστο στρατιώτη ο δήμαρχος και ζήτω ο στρατός

      Διαγραφή
  5. Ας κοιτάξει πρώτα ο Δήμαρχος τα του οίκου του ξέρει..αυτός και όταν θα έρθει η ώρα θα το μάθει και ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eseis aridaiotes den 8a pate sto sullalhthrio? o dhmarxos koimate...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάμε φίλε με αμάξια !ο δήμαρχος δεν προλαβενει με τις φωτογραφίσεις η μηπως φοβατε από τους δήμους Σκοπίων που έχει πάρε δωσε! Η αλμωπια θα κατεβάσει πολύ κόσμο αλλά ό δήμαρχος να θυμάτε την κίνηση του σε ένα πολύ σοβαρό εθνικό θεμα

      Διαγραφή
  8. για κανά σοβαρό έργο στην πόλη δεν κανει δηλώσεις..αντε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπα και οι πρώην σύμβουλοι στο βωμό της προπαγάνδας υποστήριξης του εργοδότη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιάννου... δε σώζεσαι με λαϊκισμούς.... ούτε με αυτούς που πληρώνεις να σχολιάζουν στα διάφορα μπλοκ. Ξέρουμε πλέον μέχρι που φτάνεις σε ύψος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.