Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Στραντζαλιωτών Ν Πέλλας

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αγαθοβούλιου 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών , η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Την διαδικασία προήδρευσε με ομόφωνη απόφαση του σώματος ο δικηγόρος κ. Νανούδης Στυλιανός. Ο Πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Γιαντσής έκανε το διοικητικό απολογισμό. Στην συνέχεια ο απερχόμενος ταμίας κ. Γεώργιος Γιαντζής προέβη στον οικονομικό απολογισμό. Το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Πέτρος Τούρος παίρνοντας τον λόγο διάβασε την έκθεση αυτής , η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής , με τα ακόλουθα αποτελέσματα.

Ψήφισαν 148

Έλαβαν

Αλμπανίδου Πωλίνα 79
Ατεσλής Ιωάννης 37
Γιαντζής Γεώργιος 94
Θεοδωράκογλου Ευάγγελος 45
Καραφωτάκη Σωσώ 87
Κεχαγιά-Θεοδωράκογλου Ελένη 48
Μανδάλη Μαρία 92
Μουταφτσής Αντώνιος 107
Ντουβαλέτης Κωνσταντίνος 52
Τούρος Πέτρος 79
Τσολακίδης Κυριάκος 27

Την Δευτέρα 29/1 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα ως εξής….

Πρόεδρος Μουταφτσής Αντώνης
Αντιπρόεδρος Καραφωτάκη Σωσώ
Γραμματέας Μανδάλη Μαρία
Ταμίας Γιαντζής Γιώργος
Μέλος Τούρος Πέτρος
Μέλος Αλμπανίδου Πωλίνα
Μέλος Ντουβαλέτης Κώστας
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται
Πρόεδρος Γεωργιάδης Δρόσος
Μέλος Θεοδωράκογλου Θεόδωρος
Μέλος Παρούσογλου Νικόλαος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…