Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δοξάστηκαν και στη Σωσάνδρα οι Μαυραετοί της Δόξας Μελισσίου


Ακρίτας Σωσάνδρας - Δόξα Μελισσίου 0-1

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ του Σάκη Ντιμτσούδη, πέρασαν σχετικά εύκολα από τη δύσκολη έδρα του ΑΚΡΙΤΑ, παρά τις σημαντικές απουσίες (Βερβελές, Τζάτζης, Τσάλμας, Μαμής, Βασιλειάδης, Νιοράτζε), τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχής.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο οι πρωτοπόροι μπήκαν χωρίς φρεσκάδα και καθαρό μυαλό, δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, τις οποίες και σπατάλησαν χωρίς ουσία. Από την άλλη ο γηπεδούχος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των νεαρών ποοσφαιριστών του, δεν κατάφερε να απειλήσει και να δημιουργήσει προβλήματα, στην εστία του Μαντζούκη. Το πρώτο ημίχρονο, έληξε ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν, την απόδοσή τους, είχαν κατοχή και καλύτερη κυκλοφορία. Και με ηγέτη τον εξαιρετικό Κ. Φάβα και τον ιδιαίτερα κινητικό κι επικίνδυνο Α. Τουλγαρίδη παρουσιάστηκαν πιο επικίνδυνοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 79΄ μετά από πάσα του Φάβα, ο Τουλγαρίδης να αποφύγει τον γκολκήπερ των γηπεδούχων και να γράψει το 0-1. Σκόρ που ήταν και τελικό.

Σημειώνεται ότι ο διαιτητής κ. Ταγκαλίδης, ελέγχεται για ένα πέναλτι, που ενώ υπέδειξε ο βοηθός του σε χέρι αμυντικού του ΑΚΡΙΤΑ, δεν το υπέδειξε, παίρνοντας τη φάση πάνω του. Ενώ σε μια άλλη φάση, στα μέσα του β΄ ημιχρόνου, σε

επιστροφή της μπάλας από αμυντικό στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, η μπάλα περασε τη γραμμή τέρματος, αλλά, δυστυχώς, για τους φιλοξενούμενους, δεν το μέτρησε.

Από τους νικητές κορυφαίος και ηγέτης ήταν ο Κ. Φάβας, επίσης, διακρίθηκαν ιδιαίτερα, οι Τουλγαρίδης και Σιδηρόπουλος και Δουλγερίδης.

Σύνθεση ΔΟΞΑΣ Μελισσίου: (Σ. Ντιμτσούδης), Μαντζούκης, Χατζηδάκης, Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος (Ιτσκος), Δουλγερίδης, Σερέτης, Μιχαηλίδης, Ρομάντζης (Λιτοβολής), Τουλγαρίδης, Σιδηρόπουλος (Τσάλμας Α). 
 ΒΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.