Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Σύσκεψη στις κτιριακές Υποδομές ΑΕ για την ανέγερση του νηπιαγωγείου Προμάχων (φωτο)


Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη - Δημάρχου Αλμωπίας και Διευθύνοντα Συμβούλου των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. για την ανέγερση του 2/θέσιου νηπιαγωγείου Προμάχων

Συνεργασία είχαν σήμερα (3-1-2018) η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Βασίλη Καραγιάννη με θέμα την ανέγερση του διθέσιου νηπιαγωγείου Προμάχων. Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τέθηκε το θέμα της υλοποίησης του έργου με ένταξή του στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης εκφράστηκε η διάθεση για συνεργασία του Δήμου Αλμωπίας με την ΚΤΥΠ Α.Ε. και αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση της μελέτης του έργου και η έγκριση από την ΚΤΥΠ Α.Ε. προκειμένου να υποβληθεί από κοινού με τον Δήμο η πρόταση ένταξής του στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, όπου υπάρχει ήδη ανοιχτή πρόσκληση.
Ο Δήμος Αλμωπίας δεσμεύτηκε να επισπεύσει δια των υπηρεσιών του την ολοκλήρωση του φακέλου πλην της μελέτης και η ΚΤΥΠ Α.Ε. δια μέσου του Διευθύνοντος Συμβούλου την ολοκλήρωση της μελέτης και την υποβολή της από κοινού με τον Δήμο ως τις 31-3-2018 που θα παραμείνει ανοιχτή η σχετική πρόσκληση.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση όλων των παρισταμένων σε 10 ημέρες για την εξέταση της πορείας υλοποίησης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.