Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη αύξηση επισκεπτών και εσόδων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν στην διάρκεια των γιορτών!


Μεγάλη αύξηση επισκεπτών αλλά και εσόδων που άγγιξε το... 160% σε σχέση με πέρσι, σημειώθηκε στο εικοσαήμερο των εορτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας- Καϊμακτσαλάν, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε ο Διευθυντής του, Θάνος Παναγιωτόπουλος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτόπουλος, το εικοσαήμερο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο περίπου 35.000 επισκέπτες. Κόπηκαν 7.000 κάρτες για σκι και τα έσοδά του Κέντρου αυξήθηκαν συνολικά αυτές τις ημέρες σε ποσοστό 160% περίπου, καθώς για πρώτη φορά το σαλέ λειτούργησε από το δημόσιο και οι τιμές του ήταν χαμηλές σε σύγκριση με άλλες χρονιές.

Να σημειωθεί εδώ ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο στο ΚαΪμακτσαλάν διαχειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε).

Όπως μας είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, σε καθημερινή βάση στο Χιονοδρομικό Κέντρο υπήρχαν 1.500 με 2.000 επισκέπτες, σε ιδανικές συνθήκες σε ότι αφορά το χιόνι αλλά και με ανοικτό και καθαρό το οδικό δίκτυο. «Οι δρόμοι ήταν κλειστοί μόνο για τρεις ημέρες που είχαμε χιονοθύελλα και το όλο το υπόλοιπο διάστημα το οδικό δίκτυο ήταν ανοιχτό και οι συνθήκες ήταν οι καλύτερες», σημειώνει ο Διευθυντής του Κέντρου, προσθέτοντας: «τώρα χαλαρώνουμε και ετοιμαζόμαστε για την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο που περιμένουμε ξανά χιόνι».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.