Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πόσοι τελικά συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης; - Η μαθηματική άποψη αναγνώστη


Πόσοι τελικά συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης; Πολλά και διάφορα γράφτηκαν. Δείτε τη μαθηματική άποψη ενός αναγνώστη: 

"Απλά μαθηματικά: Ο κόσμος ήταν απλωμένος σε 6 χλμ μήκος Χ 40 μέτρα πλάτος (κατά μέσο όρο). Αυτό μας κάνει 6.000 Χ 40 = 240.000 τετραγωνικά μέτρα (από το λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής). Με μια μέση πυκνότητα 2 ατόμων ανά τετραγωνικό μέτρο (αλλού ήταν πιο σφιχτά), έχουμε 240.000 Χ 2 = 480.000 άτομα. Όλα τα άλλα είναι σκόπιμες παραποιήσεις!!!" 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δήμαρχος Αριδαίας δεν ήταν στους 500 000 διαδηλωτές... Ήταν σε κουρμπανι... Γιατί άραγε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμαρχος για φασολαδες είναι! Κακά τα ψέματα τζάμπα ασχολιόμαστε μαζί του μάγκες δεν αξίζει και πρέπει να τον μαυρίσουμε στις εκλογες και το μακεδονικο είναι ένας λόγος ο οποιος πρέπει! Προσωπικά τον ψηφίσαμε όλοι οικογενειακός αλλά μετά την στάση στο μακεδονικό εμείς προσωπικά δεν τον ξαναψηφιζουμε όπως άκουσα και από πολλους

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.