Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντικατάσταση στέγης και διαμόρφωση αίθουσας εξετάσεων στο Κέντρο Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Βελτιώνουμε τις κτιριακές υποδομές όπου στεγάζονται υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας»

Τις προηγούμενες ημέρες υπεγράφη η σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 45.000,00 € σχετικά με την "Αντικατάσταση στέγης και διαμόρφωση αίθουσας εξετάσεων στο Κέντρο Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας" από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

«Βελτιώνουμε τις κτιριακές υποδομές όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες εργασίας για τα στελέχη, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους και την επαφή με τους πολίτες και τους επαγγελματίες. Άλλωστε, το Κέντρο Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου στη Σκύδρα επιτελεί σημαντικό ρόλο για την ασφαλή διακίνηση των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα από και προς την περιοχή μας», τόνισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.


Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαίρεση της υπάρχουσας στέγης του κτιρίου και αντικατάσταση αυτής με ειδικά υλικά και σύγχρονες προδιαγραφές. Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις στεγανοποίησης και πρόβλεψης τυχόν προβλημάτων (π.χ. αποφράξεις υδρορροών) και, γενικότερα, διασφάλισης της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας όσον αφορά το πλαίσιο των υπαρχουσών υποδομών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Πιο ξύλινη γλώσσα δεν γίνεται. Και μάλιστα κάνοντας τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…