Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βρέθηκε νεκρός ο ένας από τους δύο ψαράδες που αγνοούνταν στη λίμνη Βόλβη


Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου ψαρά στη λίμνη Βόλβη, ενώ νεκρός εντοπίστηκε χθες ο ένας εκ των δύο ανδρών που επέβαιναν στη βάρκα που βυθίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Τη σορό του ηλικιωμένου άνδρα εντόπισαν σωστικά συνεργεία που μετέχουν στη έρευνα στο ύψος της Νέας Απολλωνίας, τέσσερα χιλιόμετρα από το σημείο που βυθίστηκε η βάρκα.

«Ο ένας άνδρας ακόμη αγνοείται. Ο άτυχος συμπολίτης μας βρέθηκε στη Ν. Απολλωνία, δηλαδή τέσσερα χιλιόμετρα από το σημείο που βούλιαξε η βάρκα. Εκεί έχει πολλά δίχτυα μαζεμένα. Το βάθος είναι 12 μέτρα και στον βυθό υπάρχουν πάρα πολλά δίχτυα. Περιμένουμε να γίνει η ανέλκυση της βάρκας μαζί με τα δίχτυα για να δούμε τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν», τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9fm" ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, Δημοσθένης Αναγνωστάκης.

Ο ίδιος επισήμανε πως: «στην περιοχή έχουμε χαμηλή ορατότητα. Πρέπει να ανασύρουμε την βάρκα μαζί με τα δίχτυα για να καθαρίσει το μέρος και να μπορούν οι δύτες να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι τα δίχτυα είναι επικίνδυνα και για τους διασώστες. Όσο περνάει ο χρόνος υπάρχει η απογοήτευση, αλλά θα συνεχίσουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας».

Τέλος ο κ. Αναγνωστάκης αναφέρθηκε και στο τριψήφιο αριθμό άμεσης ανάγκης. «Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον τριψήφιο αριθμό 112. Πλέον όλοι έχουν κινητά και σε δύσκολες καταστάσεις θα πρέπει να ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές για να μην χάνουν πολύτιμο χρόνο. Ακόμη και το λεπτό σε τέτοιες καταστάσεις είναι καθοριστικό». 
ΑΜΠΕ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.