Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Κοίταξε» στα μάτια τον Ηρακλή αλλά ηττήθηκε στην Αριδαία ο Αλμωπός! (βίντεο)


Πολύτιμη νίκη στην Αριδαία για τον Ηρακλή. Με γκολ του Καραντασιάδη οι κυανόλευκοι πέρασαν νικηφόρα από την Αριδαία, επικρατώντας με 1-0 του Αλμωπού.

Με σκόρερ τον αρχηγό της ομάδας, Άγγελο Καραντασιάδη, ο Ηρακλής επικράτησε του Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος μέσα στο… σπίτι του δείχνει πολύ σκληρός, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν και άλλο το σκορ. 


Συγκεκριμένα στο 85ο, ο διαιτητής έδειξε τη βούλα, καθώς ο Μεντί ανατράπηκε από τον Μένιο, με τον Αθανασίου να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον πορτιέρε των γηπεδούχων να πραγματοποιεί μία εξαιρετική επέμβαση (κορυφαίος της αναμέτρησης), κρατώντας το δείκτη του σκορ στο 0-1.


Πολλά παράπονα είχαν οι άνθρωποι του Αλμωπού από τη διαιτησία για αρκετές φάσεις με αποκορύφωμα το πέναλτι που δώθηκε στην ομάδα του Ηρακλή.


Έτσι οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν σε απόσταση… αναπνοής (ένας βαθμός διαφορά) από τον Άρη Παλαιοχωρίου, που κέρδισε μέσα στην έδρα του την Καρδία με 3-1.


Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:


Oι συνθέσεις των ομάδων:
Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Πετρίδης, Χαρίσης (89' Στογιαννίδης), Τσόλκας (52' Πινέιρο), Ελευθεριάδης Λ., Μούλας, Μεντής, Θόρια (46' Mιχαηλίδης).

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου, Ρόβας (90+1′ Κρυστάλλης), Παναγιωτούδης (90+4′ Μούδιος), Παπαδόπουλος (71′ Υφαντής), Πτηνόπουλος (46′ Μεντί), Κωστούλας.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα:
almiraklis


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.