Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεύτερη αγωγή των Οικιστών του π. Αγ. Αθανασίου κατά της ΔΕΥΑ Έδεσσας για την υδροδότηση του τουριστικού οικισμού


Την Παρασκευή 26.01.2018 κατατέθηκε η 2η αγωγή του Συλλόγου Οικιστών του παλαιού Αγίου Αθανασίου κατά της ΔΕΥΑ Έδεσσας για την υδροδότηση του τουριστικού οικισμού.

Ειδικότερα, με επιστολή του το Δ.Σ. του Συλλόγου προς τα μέλη του, αφού τα ευχαριστεί «για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις ενέργειες του», επισημαίνει ότι «την Παρασκευή 26.01.2018 κατατέθηκε η 2η αγωγή του Συλλόγου κατά της ΔΕΥΑ Έδεσσας» και προσθέτει τα εξής:

«Συνεχίζονται οι ενέργειες του ΔΣ σχετικά με την ΔΕΥΑ και τους λογαριασμούς ύδρευσης. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και κοινοποιήσει, μετά και την απόφαση της ΓΣ στις 30.12.2017, το ΔΣ στις 04.01.2018 απέστειλε αίτημα προς το δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας για παράσταση του Συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την ΔΕΥΑ, ώστε να μην δημιουργούνται πλαστές εντυπώσεις στους δημοτικούς συμβούλους και στους πολίτες της Έδεσσας σχετικά με τους λόγους μη πληρωμής και τις αποφάσεις του Συλλόγου μας και των συμμετεχόντων στις προσφυγές.

Επίσης να γίνει μία εξ΄ ολοκλήρου συζήτηση για το θέμα της υδροδότησης του Οικισμού και την μόνιμη επίλυση του προβλήματος καθώς και γι άλλα θέματα υποδομών του Οικισμού με την παρέμβαση και των δημοτικών συμβούλων.

Δυστυχώς η απάντηση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, τρεις βδομάδες μετά το αίτημα μας, στις 25.01.2018 ήταν αρνητική συνοδευόμενη με σχετικές υπεκφυγές.

ΑΜΕΣΑ ο Σύλλογος επανήλθε στις 26.01.2018 με νέο αίτημα προς το δημοτικό συμβούλιο, επιμένοντας στη διεξαγωγή τουλάχιστον συζήτησης που θα περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη προσεχούς δημοτικού συμβουλίου.

Αναμένουμε την απάντηση του Προέδρου που θα σας κοινοποιήσουμε.

Είναι η τελευταία προσπάθεια καλής θέλησης και συνεννόησης του Συλλόγου μας με την ΔΕΥΑ και τον Δήμο ΄Εδεσσας.

Στην TV100



Σήμερα Τρίτη 30.01.2018 και ώρα 13.30 - 14.45 σε ζωντανή μετάδοση ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Πολίτης, θα αναπτύξει τις θέσεις του Συλλόγου για το θέμα, στην εκπομπή "ΠΕΡΙΞ" και την δημοσιογράφο Κα Βιβή Ανδρίτσου. Η εκπομπή θα επαναληφθεί το ίδιο βράδυ από το TV 100, ώρα 22.45-00.30.

Ευχαριστούμε θερμά το TV 100, την Κα Ανδρίτσου Βιβή και τον συνεργάτη της εκπομπής στην Πέλλα Κο Μπουλουσάκη Δημήτρη τόσο για το ενδιαφέρον τους, όσο και για την ανάδειξη του θέματος.

Το ΔΣ θα συνεχίσει τις ενέργειες ανάδειξης του προβλήματος προς όλες τις κατευθύνσεις, αφού η θέση μας παραμένει σταθερή για

ΑΣΦΑΛΕΣ-ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ καθ όλη τη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ,

ΑΚΥΡΩΣΗ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ,

ορθολογικές χρεώσεις μετά την σύναψη των απαραίτητων συμβάσεων.

Επιδιώκουμε ανθρώπινη και αξιοπρεπή διαβίωση, στον πυρήνα του οποίου είναι η κατανάλωση σε μόνιμη βάση κατάλληλου για ανθρώπινη πόση νερού !

Σύμμαχο μας έχουμε την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία!»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.