Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο αίτημα από τους οικιστές π. Αγ. Αθανασίου για να συζητηθεί η υδροδότηση του τουριστικού χωριού στο δημ. Συμβούλιο Έδεσσας


Με νέο αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση ή θέμα στην ημερησία διάταξη την υδροδότηση του παλαιού Αγίου Αθανασίου, ζητούν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας Φίλιππο Γκιούρο, τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και την Πρόεδρο ΔΣ ΔΕΥΑ Έδεσσας Αικατερίνη Σδρού, οι οικιστές του παραδοσιακού τουριστικού οικισμού.

Ο Σύλλογος Οικιστών Παλαιού Αγίου Αθανασίου Πέλλας, στο δεύτερο κατά σειρά αίτημα που απευθύνει για να συζητηθεί το σοβαρό θέμα των προβλημάτων με την υδροδότηση του χωριού στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, τονίζουν: « Αφήνοντας άλλα προβλήματα υποδομών που απασχολούν τον οικισμό μας για τα όποια κατά καιρούς κάναμε προτάσεις, συζητήσεις κλπ με Δήμαρχο, Αντιδημάρχους κλπ χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα, εστιάζουμε τη προσοχή μας στο τεράστιο θέμα της ύδρευσης και της ΔΕΥΑ.»

Αναλυτικά ολόκληρη η επιστολή τους:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΣ ΛΥΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.
    ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΑΣΑΝ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας έχει γραμμενους ο γιαννου. Μια ταμβισκου συνέχεια κάνει θέμα το σοβαρό πρόβλημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τις τιμες που ζητατε εκεί, θα έπρεπε οι βρύσες σας να τρεχουν perrier και στις τουαλέτες εμφιαλωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.