Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας για τις κυκλοφοριακές απορυθμίσεις στο εμπορικό κέντρο της πόλης


Οι κυκλοφοριακές απορρυθμίσεις στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αφού χρειάστηκε να μεσολαβήσουν δύο δημοτικά συμβούλια, να επιστρατευθεί η παραταξιακή πειθαρχία, να ασκηθεί πίεση στους αντιδρώντες, πέρασαν από το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 28/12/2017.

Στο δημοτικό συμβούλιο για άλλη μια φόρα συγκρούστηκαν δύο κόσμοι, δύο διαφορετικές αντιλήψεις για το παρόν και το μέλλον της πόλης.

Από την μια μεριά η δημοτική αρχή που αποτελεί τον κύριο εκφραστή ενός συστήματος που βρίσκεται υπό κατάρρευση, ενός συστήματος που αποφασίζει κεκλεισμένων των θυρών, τορπιλίζοντας και υποβαθμίζοντας την ενεργό δράση και συμμετοχή του δημότη, ενώ ταυτόχρονα στερείται και ήθους. Διότι προκειμένου να υλοποιήσει τους σκοπούς της απαξιώνει προσωπικότητες (δεν έλειψαν χαρακτηρισμοί και εκφράσεις για τους αντιδρώντες πολίτες όπως «υπογραφούλες», «αν σας αρέσει αυτό είναι», «αλβανοί»!!!).

Από την άλλη πλευρά εμείς που επιθυμούμε την υπέρβαση, την διαφάνεια στην λήψη αποφάσεων, την ενεργή συμμετοχή, η οποία πλέον είναι θέμα πολιτικής βούλησης, αφού οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες, δίνουν τεράστιες δυνατότητες προς αξιοποίηση. Εμείς που επιθυμούμε ο πολίτης να είναι συνοδοιπόρος στο σχεδιασμό ενός μέλλοντος αντάξιου της ιστορίας και της αξίας της πόλης μας

Φυσικά από την απόφαση για τις απορρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης προέκυψαν και κάποια σχετικά θετικά. Οι πολίτες της Έδεσσας ξύπνησαν από τον λήθαργο τους, η πόλη αρχίζει να στέκεται απέναντι σε μια διοίκηση που προσβάλει την δημοκρατική της παράδοση.

Τέλος η αυθόρμητη κινητοποίηση των πολιτών μπορεί να μην πέτυχε την αποτροπή του κυκλοφοριακού χάους στο κέντρο αλλά πέτυχε σημαντικές βελτιωτικές και αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό. Ενωμένοι, με ενεργό συμμετοχή, μπορούμε να βάλουμε< φρένο>στην οπισθοδρόμηση της πόλης μας, γιατί χαμένος αγώνας είναι ο αγώνας που δεν δίνεται.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Και δηλαδή εκτός απο το να αντιδρατε,προτεινατε κάτι η πεταξατε τρικακια σαν τα συντρόφια σας του Ρουβίκωνα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ξυπνήσατε, τον αφήνετε να αλωνίζει τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννου μην ακούς κανέναν μια χαρά είναι οι αλλαγές που έκανες. Αν κόβονται κλίσεις και σε όλους αυτούς που παρκάρουν παράνομα θα είναι τέλεια. Φωνάζουν μόνο αυτοί στην πλατεία με τα μαγαζιά που νομίζουν ότι η πλατεία είναι πάρκινγκ για τα μαγαζιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λες.
      για το μεγαλωμα καμποιων πεζοδρομιων που εξυπηρετουσαν καποιους μαγαζατορες δεν ειδα να γραφεις κατι.
      οσο για την απαγορευση στην ουσια της σταθμευσης ειδκα στην πλατεια δες ποιο κολληταρι του δημαρχου με αντιστοιχο καταστημα λιγο πιο πανω βολευεται

      Διαγραφή
  4. ρε σύντροφοι εδω φέρατε τα πάνω κάτω το άσπρο το κάνατε μαύρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βγάλατε ανακοίνωση ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ γελανε και οι πέτρες ανύπαρκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω ο "Ηρακλής" σήκωσε ανάστημα στον Δήμαρχο. Άντε στην καφετιέρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρακλή ποιον εννοείτε ρε παιδιαά? το σόϊ της γυναίκας του?

      Διαγραφή
  6. Εδώ θα αλλάξουν την παρέλαση των καρναβαλιών για να μην γίνει ατύχημα με τα κολονάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανονικά θα έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση ή δημοτική παράταξη του σύριζα. Αλλά φαίνεται ότι άλλαξε ήδη ο αρχηγός της και ανέλαβε άλλος. Το παραπάνω σχόλιο με την πλατεία δεν είναι τυχαίο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια δημοτικη παραταξη του συριζα φιλε;
      αυτη που πρωτοστατησε για να φορτωθει ο δημος - οι πολιτες στην ουσια - ολους τους εργαζομενους των καταρρακτων μαζι με ολα τα χρεη.
      δεν μιλαμε για την απαλλαγη απο κεθε ευθυνη των δηθεν υπευθυνων

      Διαγραφή
  8. Η λύση είναι τόσο απλή: Αφήστε το αυτοκίνητο στο σπίτι. Όχι έξω από εκεί που έχετε προγραμματίσει την δουλειά ή την εργασία σας. Το λένε οι ξένοι που έρχονται σε αυτήν την πόλη. Όλα είναι κοντά. Αλλα εμείς έχουμε μάθει αλλιώς τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν μαθει η πολη ποσο της κοστιζει ποσο της κοστιζει ο σχολιαστης υπερασπισης του δημου γλεντια που θα εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γνωστός είναι και πόσο πληρώνεται ξέρουν όλοι στο Δήμο

      Διαγραφή
  11. εξαιρετικοί..από ανακοινώσεις η Ομάδα! έχει να μας πει κάτι για τα μνημόνια, για τον κόσμο που έχει πρόβλημα, για τους πληστηριασμούς α κατοικίας, για τον ενφια, για τον ΦΠΑ, για τις αυξήσεις στα τρόφιμα....ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;; αγαπητή ΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.