Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ταξίαρχοι της ΕΛ.Α.Σ. ο συντοπίτης μας Γ. Παπαπροδρόμου και ο Δντής Αστυνομίας Πέλλας Θ. Τσακίρης

Σε Ταξίαρχο της ΕΛ.Α.Σ. προήχθη ο συντοπίτης Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Γιώργος Παπαπροδρόμου, ο οποίος βλέπει να επιβραβεύεται η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του στο αστυνομικό Σώμα.

Ο καταξιωμένος συντοπίτης μας Αξιωματικός, γνώριμος και από τις θέσεις που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με επιτυχία σε ολόκληρο το Ν. Πέλλας αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια, μόνιμος κάτοικος των Γιαννιτσών, Γιώργος Παπαπροδρόμου, προήχθη σε Ταξίαρχο. Σε μια σύντομη δήλωσή του προς την εφημερίδα μας αμέσως μετά την γνωστοποίηση της προαγωγής του, ο κ. Παπαπροδρόμου τόνισε τα εξής:

«Ένα ευχαριστώ σε όλους. Η Πέλλα με στήριξε στην πορεία μου και θέλω να απευθύνω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα ευχαριστώ σε όλους. Είμαι περήφανος για τον τόπο μας. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στην οικογένειά μου, στους μοναδικούς φίλους & συναδέλφους και προπάντων στους απόντες και αεί παρόντες ανθρώπους της ζωής μου. Η στιγμή μπορεί να αδικεί, ο χρόνος ποτέ!!!»

Προακτέος στο βαθμό του Ταξιάρχου κρίθηκε και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Θεολόγος Τσακίρης και αναμένεται η τοποθέτηση νέου Διευθυντή στην Πέλλα. 

Εκφράζουμε και στους δύο καταξιωμένους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια !!!

Οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως εξής:

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ και Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ.­

Κρίθηκαν προακτέοι στο βαθμό του Ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, οι κατωτέρω είκοσι έξι (26) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων:

1. ΤΣΙΡΟΣ Σπυρίδων
2. ΝΤΟΝΤΗΣ Ηλίας
3. ΓΑΤΣΟΥΝΙΑΣ Δημήτριος
4. ΣΚΛΑΒΟΣ Σπυρίδων
5. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος
6. ΚΟΝΔΥΛΗΣ Χρήστος
7. ΜΑΛΛΙΟΣ Δημήτριος
8. ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ Γεώργιος
9. ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Γεώργιος
10. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
11. ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ Αθανάσιος
12. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ Γεώργιος
13. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ
14. ΤΣΑΚΙΡΗΣ Θεολόγος
15. ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος
16. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
17. ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ Στυλιανός
18. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Βασίλειος
19. ΛΑΣΠΙΑΣ Δήμος
20. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Παύλος
21. ΚΑΡΙΑΝΑΚΗΣ Βασίλειος
22. ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ Ελευθέριος
23. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
24. ΚΟΡΚΟΝΤΖΕΛΟΥ Αθανασία
25. ΛΑΔΟΜΕΝΟΣ Μιχαήλ
26. ΣΚΑΡΤΣΗΣ Νικόλαος

Προάγονται στο βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων δεκαοχτώ (18) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες :

1. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Ανδρέας
2. ΓΑΛΛΟΣ Χρυσόστομος
3. ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗΣ Κωνσταντίνος
4. ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Στυλιανός
5. ΡΟΥΜΕΛΗΣ Παναγιώτης
6. ΝΙΚΗΤΑΣ Ιωάννης
7. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης
8. ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ Δημήτριος
9. ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ Χαρίλαος
10. ΚΟΚΟΡΟΣΚΟΣ Δημήτριος
11. ΓΕΩΡΓΟΠΑΝΟΣ Σταύρος
12. ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗ Μαρία
13. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Χρήστος
14. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ Ιωάννης
15. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Απόστολος
16. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Περικλής
17. ΛΑΖΑΡΟΥ Γεώργιος
18.ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΖαχαρίαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…