Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του Μ.Χ.Σ. «Οι Πρόμαχοι» στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού & Χορευτικού Συλλόγου Προμάχων "Οι Πρόμαχοι", μετά από ομόφωνη απόφαση του θα συμμετέχει στο «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα» και θα διαθέσει ένα λεωφορείο με κόστος ανά επιβάτη τα 30€. Δικαίωμα θέσης στο λεωφορείο έχουν όλοι όσοι το επιθυμήσουν ανεξάρτητα αν είναι μέλη οι χορευτές μόνο με ένα απαράβατο όρο, να συμφωνούν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία των Προμάχων τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και μόνο αν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχής.

Οι έγγραφες θα πραγματοποιούνται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τηλεφωνικά η στο κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών CyberTech2 στη Χρ. Σμύρνης 3 στην Αριδαία, μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:00.

Υπεύθυνοι κρατήσεων:

Μπάτσης Χρήστος: 6974858026
Γιουρούκης Παύλος: 6972245510
Τσαμπούρης Γιώργος: 6976986994


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αφού πήρατε και αυτήν την απόφαση ,έχετε εξασφαλίσει μια καλή θέση στο ''πάνθεο '' των πατριωτών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε πραγματικοι προμαχοι. Μπραβο παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα έχοντας κάνει το.....καθήκον σας

      Διαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
    ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:00.
    Η συμμετοχή μας είναι μια πηγαία έκφραση και ξεκινά από την αγάπη για την πατρίδα μας. Δεν πρέπει να την ζημιώσουμε, οφείλουμε να είμαστε πιστοί στα ιδανικά της
    Αν ζούσα στην εποχή του Αλεξάνδρου θα ήμουν ένας Ελιμιώτης ή Αιάνας .Γεννήθηκα σε χωριό κοντά στην Αιανή . Οι Ελιμιώτες (ή Αιάνες) ζούσαν στο λεκανοπέδιο του μέσου ρου του Αλιάκμονα μέχρι τα Καμβούνια και το Τιτάριο όρος.
    Η Ελίμεια αποτελούσε αυτόνομο βασίλειο από μια τοπική αριστοκρατία, μέχρι την ένωση του με το Μακεδονικό Βασίλειο, ως ημιαυτόνομη επαρχία επί Αλεξάνδρου Α', Αργότερα προσαρτήθηκε οριστικά στο Μακεδονικό βασίλειο το 355 π.Χ. από τον Φίλιππο Β', αποτελώντας μια από τις δυτικές επαρχίες του. Ο Φίλιππος Β' είχε ως δεύτερη σύζυγο, την κόρη του Δέρδα του Γ', την Φίλα.
    Η συμβολή της Ελιμιώτιδας στη δημιουργία του μακεδονικού μεγαλείου και της κοσμοκρατορίας ήταν μεγάλη. Μία από τις έξι ( 6 ) τάξεις του μακεδονικού στρατού, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήταν και η τάξη των Ελιμιωτών ή η Ελιμιωτική Τάξις που είχε περίπου 1.500 άνδρες!
    • Θα είμαι στο Συλλαλητήριο Στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ,όπως ήμουν και στη Θεσσαλονίκη ,για τον Ελιμιώτη στρατηγό Κοίνο πού δόξασε σ' όλες τις μάχες της Ασίας το μακεδονικό όνομα, της Αιανής και της Ελιμιώτιδας, για τον αδελφό του Κλέανδρο, το διοικητή των " Αρχαίων Ξένων ", στην μάχη των Γαυγαμήλων, για τον θησαυροφύλακα Άρπαλο του Μαχάτα ,τον παιδικό φίλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για το Κάλα το διοικητή της Φρυγίας,!
    Οι Βασιλείς της Ελιμίας θα είναι μαζί μας και σε αυτό το συλλαλητήριο ,θα μας παρακολουθούν ,θα μας εμψυχώνουν, θα μας οδηγούν
    • Θα είμαι εκεί για Σάββα που ζει στο Durban της Ν. Αφρικής ,για τον Παύλο από τη Λεμεσό ,τη Ντίνα από τη Ρόδο ,για το Μανόλη από την Κρήτη ,το Γιώργο από την Αλεξανδρούπολη, φίλοι μου που για διαφόρους λόγους θα λείπουν ,τους υποσχέθηκα ότι θα τους εκπροσωπήσω.
    • Θα είμαι εκεί για τη μητέρα μου ,τον πατέρα μου που πολέμησε δύο φορές να υπερασπιστεί αυτά τα άγια χώματα της Μακεδονίας . Θα είμαι εκεί για όλους που έδωσαν το αίμα τους σήμερα να είναι είμαι ελεύθερος από ξένους δυνάστες , αλλά σκλαβωμένος από τους ανθέλληνες και προδότες πολιτικούς της πατρίδος μου.
    • Θα είμαι συλλαλητήριο για τα παιδιά μου και τα παιδιά όλου του Ελληνικού Έθνους .
    • Θα είμαι εκεί γιατί Ταυτίζομαι με τις απόψεις επιφανών ιστορικών, αρχαιολόγων ,πολιτικών ανά τον κόσμο που υποστηρίζουν με ακλόνητα επιχειρήματα ότι η Μακεδονία είναι και θα είναι Ελληνική .Ο καθηγητής Ρόμπιν Λέιν Φοξ, ο οποίος θεωρείται από τους επιφανέστερους μελετητές της Αρχαίας Ιστορίας της Μακεδονίας στον κόσμο ξεκαθαρίζει «Η Μακεδονία είναι Ελληνική»!
    «Η Μακεδονία είναι ένα ελληνόφωνο βασίλειο της Βορείου Ελλάδας, που κατοικείται από ανθρώπους που χρησιμοποιούν ελληνικά ονόματα, έχουν το ελληνικό ημερολόγιο τη λατρεία των αρχαίων Ελλήνων», χαρακτηρίζοντας εξωφρενικές τις αιτιάσεις των Σκοπιανών.«Εκείνοι που ζουν στα Σκόπια και υποστηρίζουν ότι εκεί είναι η Μακεδονία, η πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι αμαθείς και εξωφρενικοί. Είναι σαν να πει κανείς ότι το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει τις ρίζες του στη Λευκορωσία κι ότι η Οξφόρδη ήταν το Μινσκ».
    Περίεργο, ο Μεγαλέξανδρος πέθανε 323 χρόνια προ Χριστού και τα πρώτα σλαβικά φύλα φτάνουν στα Βαλκάνια εννέα αιώνες αργότερα (αρχές του 7ου μ.Χ. αιώνα). Σε ποιους φοβερούς καταψύκτες φυλάχτηκε τόσο σπέρμα του Μεγαλέξανδρου, ώστε να μας προκύψει, τόσους αιώνες μετά, ένας λαός αυθεντικών Μακεδόνων Σκοπιανών;». γράφει ο Χρήστος Γιανναράς , Έλληνας καθηγητής φιλοσοφίας και συγγραφέας


    ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ …
    Ας πιστέψουμε στα λόγια του Ηρόδοτου :
    Τους Έλληνες ενωμένους είναι δύσκολο να τους νικήσουν ακόμα και αν μαζευτεί όλος ο πλανήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.