Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η Προγραμματική Σύμβαση για τον πολυχώρο "Μέγας Αλέξανδρος" στην Έδεσσα

Στην τελευταία συνεδρίαση (26/1) του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης του υποέργου 2 για τη “Στερέωση, συντήρηση και αποκατάσταση οθωμανικού τεμένους Χουνκιάρ Τζαμί στην Έδεσσα (Β ́ φάση) προϋπολογισμού 451.232,58 €, του έργου “Αναβάθμιση πολυχώρου πολιτισμού M. Αλέξανδρος και περιβάλλοντος χώρου”.

Η κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά με την εμπεριστατωμένη εισήγησή της εξήρε τη σημασία του έργου αφενός για την ανάδειξη του μνημείου, αφετέρου για την απόδοση στους πολίτες της Έδεσσας και της Π.Ε. Πέλλας γενικότερα, ενός πολυχώρου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων πολιτισμού.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας είναι στη διάθεση των τοπικών φορέων ώστε να συμβάλλει με τη δική της παρουσία και συμμετοχή στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη. Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Έδεσσας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας θα ξεκινήσει η διαδικασία και οι προβλεπόμενες εργασίες ώστε να αναδειχθεί ο χώρος και να αποπερατωθεί ένα σημαντικό έργο πολιτισμού στην περιοχή μας. Στηρίζουμε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού στην Πέλλα και το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κυρία Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…