Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση ΣΕΑΣ για τη συγκέντρωση στοιχείων για τις δηλώσεις ζημίας από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου

Ο ΣΕΑΣ σας ενημερώνει για τα κάτωθι:

-Οι συνεταιρισμοί που έχουν λάβει κλειδάριθμους για να υλοποιήσουν τη δήλωση βροχόπτωσης του Ιουλίου 2017 είναι υποχρεωμένοι να εισπράττουν από τα μέλη τους ΕΥΡΩ 1,5 + ΦΠΑ ανά στρέμμα και από τους  μεμονωμένους ΕΥΡΩ 3,00 + ΦΠΑ ανά στρέμμα.
-Δεν θα θεωρούνται μέλη του συνεταιρισμού οι παραγωγοί που η εγγραφή τους έγινε μετά την έναρξη των δηλώσεων
-Ο κάθε  παραγωγούς υποβάλει υποχρεωτικά δήλωση ζημίας μόνο σε ένα φορέα .
Επίσης σας ενημερώνουμε πως η διοίκηση του ΣΕΑΣ θα προβεί σε εξωνυχιστικό έλεγχο των δηλώσεων κ των Τ.Π.Υ. που θα εκδοθούν.
-Επίσης έχει προστεθεί στα αγροτεμάχια ακόμα ένα πεδίο δίπλα στην τοπική ενότητα το οποίο αφορά εάν έχει δηλωθεί ξανά το αγροτεμάχιο για ζημία(χαλαζόπτωση)
Εάν βρεθούν παρατυπίες δεν θα παραληφθούν οι δηλώσεις ζημίας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος ΣΕΑΣ
Μηνάς Νικόλαος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…