Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο προέδρου ΝΟΔΕ Πέλλας


Ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα,
θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την πολύ σημαντική και καινοτόμα περιοδεία που πραγματοποίησε στην Πέλλα.
Έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, θαύμασε τις ανεξάντλητες ομορφιές της Πέλλας, αλλά έδειξε και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το Σκοπιανό ζήτημα.
Θέλω να Ευχαριστήσω τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη για την αμέριστη συμπαράσταση και καθοδήγηση που μας παρείχαν κατά την διάρκεια της περιοδείας.

Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην ευχαριστήσω τους εκλεγμένους και μη, συνεργάτες μου στην ΝΟΔΕ Πέλλας, τον Γραμματέα, Λύσανδρο Αμιτζόγλου, ο οποίος σήκωσε μεγάλο βάρος της οργάνωσης της περιοδείας και το μέλος της Π.Ε. Νίκο Θωμαΐδη για την πολύτιμη υποστήριξη με την πλούσια εμπειρία του. 
Πολλά ευχαριστώ ανήκουν στους Προέδρους ΔημΤΟ των τεσσάρων Δήμων του Νομού για την πραγματικά αξιέπαινη συμβολή τους στην επιτυχία του εγχειρήματος. Στον Πρόεδρο της Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ Πέλλας και στους τέσσερις Προέδρους των αντίστοιχων ΔήμΤΟ ΟΝΝΕΔ των Δήμων.
Στον Περιφερειάρχη μας, Απόστολο Τζιτζικώστα, την αν. Αντιπεριφερειάρχη, Αθηνά Αϊδονά και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Κ.Μ. για την συμμετοχή τους σε όλη την περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Στους Δημάρχους Γρηγόρη Στάμκο, Δημήτρη Γιάννου και Δημήτρη Μπίνο για την υποστήριξη και άψογη φιλοξενία που παρείχαν στον Πρόεδρο και το επιτελείο του.

Τέλος, πάνω απ΄ όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους αγνούς αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ακολούθησαν την περιοδεία σε όλο τον Νομό η βγήκαν στον δρόμο και τις πλατείες για να τον συναντήσουν, να του σφίξουν το χέρι, και να του εκφράσουν την άποψη τους για τα θέματα που τους απασχολούν. 
Να είναι βέβαιοι πως τους άκουσε και φεύγοντας από την Πέλλα πήρε μαζί του όλα όσα του μεταφέρθηκαν με σκέψη και περισυλλογή.

Αθανάσιος Γίδαρης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Δηλ θα κανει την πελλα Ελβετία πολυ τον ευχαριστουμε ασε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ, ΦΤΑΝΕΙ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"...ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Magic de Spell :
    "Βαδίζω με μάτια κλειστά
    τα βαστώ σφαλιστά κι ονειρεύομαι
    μην μ’ αγγίζεις μη με ξυπνάς
    την αλήθεια σας πια δεν τη δέχομαι!!!"ΦΤΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον αγρότη απότην Καρυώτισσα που φιλοξένησε τον πρόεδρο στο χωράφι του. Πολύ ριψοκίνδυνη ενέργεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στον Κ.Μητσοτακη που επισκεφθηκε τον Ν.Πελλας , και που τον συνεχαρη ο κοσμος . Προχωρα κουλη με το κεφαλη ψηλα .Ολοι μαζι σου ,μονον οι βολεμενοι δεν σε θελουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.