Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διέρρηξαν πέντε μονοκατοικίες σε χωριά του Δήμου Έδεσσας


Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, συνολικά 5 κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες, που έγιναν τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 29 Δεκεμβρίου 2017 σε χωριά του Δήμου Έδεσσας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων ηλικίας 28 και 22 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα 2 παραπάνω άτομα επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του 28χρονου, προσέγγισαν 5 μονοκατοικίες σε 4 χωριά του Δήμου Έδεσσας και με τη χρήση διαρρηκτικού εργαλείου παραβίασαν τις πόρτες ή τα παράθυρα των οικιών και αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα κοσμήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 9.000 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

Το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 28χρονου.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.