Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο χορός του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Πέλλας (φωτο)


Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο κέντρο «Έπαυλις» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας με μεγάλη επιτυχία. Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά με πολύ κέφι και χορό υπό του ήχους της ορχήστρας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους κ. βουλευτές Σηφάκη Γ., Τζάκρη Θ.,Καρασμάνη Γ.,τον περιφερειακό σύμβουλο κ.Ανδρίτσο Γ., τον αντιδήμαρχο Έδεσσας κ.Ταπαζίδη Δ., τον διοικητή των νοσοκομείων μας κ.Σμία Χ., τον διευθυντή της μονάδας Τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Έδεσσας κ. Βασιλείου Σ., τον διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού Του ΠΡΟΤΥΠΟΥ νεφρολογικού κέντρου Κ.Ζουμπαρίδη Ν.,καθώς και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των δύο μονάδων που παραβρέθηκε σύσσωμο.
Επίσης ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε να είναι κοντά μας, παρά το βαρύ του πρόγραμμα, τον Γεν.Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας νεφροπαθών κ.Χρήστο Καραγκιόζη, το Δ.Σ. του συλλόγου νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, την ταμία του συλλόγου νεφροπαθών Καστοριάς κ.Σκρέκα Λ., καθώς και την πρόεδρο συλλόγου γονέων και ΑμεΑ Έδεσσας κ.Κικίδου Γ..
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ.Μπάπκα Ζωή (κοσμηματοπωλείο «Το εργαστήρι») στην Έδεσσα για το πανάκριβο ρολόι που πρόσφερε ως δώρο για τη βασιλόπιτα των μελών μας, το κατάστημα Γερμανός στην Έδεσσα για το υπέροχο δώρο στην κλήρωση των νοσηλευτών καθώς και όλους τους επιχειρηματίες της Έδεσσας της Αριδαίας και των Γιαννιτσών που πρόσφεραν απλόχερα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία ευημερία και καλές δουλειές!

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ        ΝΗΣΙΑΝΤΣΗ ΕΛΕΝΗ
nefr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.