Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο ΙΜ Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας


Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες και τον έπαινό της προς όλους τους φορείς και τους ιδιώτες που στήριξαν έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας στην πόλη των Γιαννιτσών ενισχύοντας το Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «Παναγία η Οδηγήτρια», το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Παναγία η Ελεούσα», το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, το Γεύμα Αγάπης «Επιούσιος Άρτος» και όλες τις άλλες διενοριακές και ενοριακές φιλανθρωπικές δράσεις.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δήμο Πέλλας, τους βουλευτές, τον Ελληνικό Στρατό, την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, τα σχολεία όλων των 
βαθμίδων της εκπαίδευσης, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους συντελεστές της πορείας Santa Run και όλους όσους προσέφεραν με κάθε τρόπο στον ευγενή αυτόν σκοπό εφαρμόζοντας έμπρακτα την θεία εντολή της αγάπης.
Η χάρις και η αγάπη του εν σπηλαίω γεννηθέντος και εν Ιορδάνη επιφανέντος Χριστού ας είναι μαζί τους κατά το νέο έτος και πάντοτε.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.