Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη διακινητή και μεταναστών ύστερα από καταδίωξη και τροχαίο


Σκηνές απο κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στην οδό Λαγκαδά, κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος στο οποίο επέβαιναν μετανάστες που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το όχημα που μετέφερε παράνομα τους αλλοδαπούς, στην Εγνατία Οδό. Σε σήμα της Αστυνομίας να σταματήσει, στο ύψος των διοδίων του Προφήτη, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα.

Ύστερα από αρκετά χιλιόμετρα καταδίωξης και ενώ το όχημα βρισκόταν 100 μέτρα από την αερογέφυρα Σταυρούπολης, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη, προσέκρουσε στις μπάρες της γέφυρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, μέσα στο διωκόμενο όχημα επέβαιναν 10 άτομα μαζί με τον οδηγό, ο οποίος θεωρείται ως διακινητής, όλοι τους αλλοδαποί, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου, έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής ελαφρείς τραυματισμοί. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ δίνει αυτή την ώρα τις πρώτες βοήθειες σε κάποιους από τους μετανάστες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών για την υπόθεση. 
AMΠE


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.