Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΔΕΔΥ Πέλλας: Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία


Ενώ η  Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός διατυμπανίζουν σε  κάθε ευκαιρία τη δήθεν «καθαρή» έξοδό μας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, την προσεχή Δευτέρα 15 του Γενάρη φέρνουν στη Βουλή για ψήφιση το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα 70 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης, μεταξύ των οποίων ο περιορισμός του δικαιώματος στην απεργία με την εισαγωγή που 50%+1, οι πλειστηριασμοί για χρέη προς το Δημόσιο από 500 ευρώ και πάνω, το υποχρεωτικό 30ωρο στην εκπαίδευση και οι συγχωνεύσεις σχολείων, η επανεξέταση των ανθυγιεινών επαγγελμάτων στο Δημόσιο με στόχο τον περιορισμό των δικαιούχων κατά 70.000 κλπ.

Για το λόγο αυτό η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει Στάση Εργασίας σε όλο το Δημόσιο τη Δευτέρα, 15 του Γενάρη 2018, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου.
Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ ΠΕΛΛΑΣ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν Δευτέρα 15 του Γενάρη σε όλη τη χώρα, με αιτήματα:
Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία
Να μην ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης
Για την Ε.Γ. του Ν.Τ.
ΑΔΕΔΥ Πέλλας
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Σουκιούρογλου Γιάννης Χρυσανθίδου Λεμονιά









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.