Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βελτιώνονται οι κτιριακές υποδομές των υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας


180104 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ (Copy)Υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες η σύμβαση για την «Αντικατάσταση στέγης και διαμόρφωση αίθουσας εξετάσεων στο Κέντρο Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας», συνολικού προϋπολογισμού 45.000,00 €, από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

«Βελτιώνουμε τις κτιριακές υποδομές, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες εργασίας για τα στελέχη, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους και την επαφή με τους πολίτες και τους επαγγελματίες. Άλλωστε, το Κέντρο Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου στη Σκύδρα επιτελεί σημαντικό ρόλο για την ασφαλή διακίνηση των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα από και προς την περιοχή μας», τόνισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαίρεση της υπάρχουσας στέγης του κτιρίου και αντικατάστασή της με ειδικά υλικά και σύγχρονες προδιαγραφές. Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις στεγανοποίησης και πρόβλεψης τυχόν προβλημάτων (π.χ. αποφράξεις υδρορροών) και, γενικότερα, διασφάλισης της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας όσον αφορά στο πλαίσιο των υπαρχουσών υποδομών.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Να βελτιώναται και την μεταφορά των παιδιών μας στο σχολείο καλά θα ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.