Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση από τον Α.Σ. Σκύδρας για τις δηλώσεις ζημίας από τις βροχοπτώσεις


Ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας καλεί όλους τους αγρότες σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 και 6.00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, με θέμα:
Ενημέρωση για τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου
Και τον τρόπο δήλωσης ζημίας και τα δικαιολογητικά πού θα χρειαστούν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. kserete telika pies poikilies einai mesa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι τελικά ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας; Αντί να αγωνιστεί για ΑΜΕΣΗ-ΕΓΚΑΙΡΗ αποζημίωση της βροχόπτωσης, καλεί σε Γενική Συνέλευση σαν να είναι Υπουργείο Γεωργίας ή κάποια Υπηρεσία του να ενημερώσει για τα δικαιολογητικά - που δεν τα συγκεντρώνει ο αρμόδιος για ζημιές ΕΛΓΑ... - και τα γρανάζια πως να πάει η κατάσταση ακόμη μια φορά σε ψίχουλα για τις μεγάλες ζημιές του καλοκαιριού. Για τις απαράδεκτες τιμές των φρούτων, για τα διάφορα πιστόλια στα χωριά από τους εμπόρους, για τα διάφορα χαράτσια, για το κόστος παραγωγής, για τις ...αρκούδες που κυκλοφορούν στα χωριά μας, τσιμουδιά. Την ώρα μάλιστα που όλη η Ελλάδα ξεσηκώνεται. Να τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.