Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Δωρεά κινητής μονάδας για διακομιδές και ασθενοφόρων από τον ΤΑΠ στο ΕΚΑΒ Πέλλας


Δωρεά μιας κινητής μονάδας πλήρως εξοπλισμένης για διακομιδές, δύο συμβατικών ασθενοφόρων και ενός ειδικού ασθενοφόρου οχήματος 4x4 για ορεινές περιοχές από τον ΤΑΠ στο ΕΚΑΒ Πέλλας

- Θα παραδοθούν σε ειδική εκδήλωση στις 22 Ιανουαρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι ο ΤΑΠ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα προβεί στην δωρεά προς το ΕΚΑΒ Πέλλας μιας κινητής μονάδας πλήρως εξοπλισμένης για διακομιδές, δύο συμβατικών ασθενοφόρων και ενός ειδικού ασθενοφόρου οχήματος 4x4 για ορεινές περιοχές.

Η παράδοση - παραλαβή θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη.

Η ενίσχυση αυτή του ΕΚΑΒ Πέλλας με κινητή μονάδα πλήρως εξοπλισμένη για διακομιδές και ασθενοφόρα οχήματα είναι ζωτικής σημασίας, καθώς θα συμβάλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στο πλαίσιο του ΕΣΥ στο σύνολο του νομού μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΗΦΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ!Η ΔΩΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΠ.ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ Η ΙΔΙΑ ΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΘΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΑΙΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 9:26 ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ.
      ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
      ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΝΤΟΡΚΑ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ.

      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΄΄΄ΔΩΡΕΑ΄΄΄ ΤΟΥ ΤΑΠ, ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣΠΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.

      ΡΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!
      Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ ΄΄ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ΄΄ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ, ΣΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
      ;
      ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΝΕΓΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.
      ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΥΠΗΡΧΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ

      Διαγραφή
  3. Στον 21ο αιωνα συνεχιζονται παλαιοκομματικες ανακοινωσεις... Ελεος πια κ. Τζακρη. Ελεος caratzova.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.