Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση Δήμου Πέλλας για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πέλλας ενημερώνει σε εφαρμογή της αριθ. Γ.Δ.5οικ.2961-10/24-01-17 ΚΥΑ «Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» ότι:

Η εισοδηματική ενίσχυση ΚΕΑ καταβάλλεται για δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία της πρώτης καταβολής.

Μετά την πάροδο του ανωτέρω διαστήματος ο δικαιούχος είναι υποχρεωμένος να επανυποβάλλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

Παράδειγμα. Αν η καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης ξεκινήσει τον μήνα Μάρτιο 2017 (για τις αιτήσεις που θα εγκριθούν τον μήνα Φεβρουάριο 2017), και εφόσον δεν συντρέξουν στο μεταξύ λόγοι διακοπής της , η καταβολή του ΚΕΑ θα γίνει μέχρι και τον μήνα Φεβρουάριο 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

στο Δήμο Πέλλας τηλ.23823-50849, 879, 840 καθημερινά από 08: 00 μέχρι 14:00

και στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας τηλ. 23820-24623 καθημερινά από 08: 00 μέχρι 18:00


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…