Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Τοπικού Συμβούλου Σκύδρας Πορτοκαλίδη Χαρίτωνα


Σήμερα 15/1/2018 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το αυτοκινητιστικό ατύχημα της συζύγου μου ΓΚΟΓΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, στον κόμβο καρμανιόλα του Γηπέδου της Σκύδρας.

Μετά από 33 μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, 12 μέρες στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική-Αγγειοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και 40 μέρες στο Κέντρο Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ, η σύζυγος στέκεται στα πόδια της, αναρρώνει και συνεχίζει την ζωή της δίπλα στα παιδιά και την οικογένειά της!

ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ!!

Η <<ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ>> έκανε το θαύμα της!!

Έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Έδεσσας και προσωπικά τον εφημερεύοντα Ιατρό Χειρουργό κο Ανδρεάδη Ευστάθιο για την άμεση παρέμβαση στο δύσκολο περιστατικό. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που μετέφερε την σύζυγό μου στο τότε εφημερεύον Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Μ.Ε.Θ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και ειδικά τον Διευθυντή της Μ.Ε.Θ Ιατρό κο Ματάμη Δημήτριο καθώς και τον Αναπληρωτή Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του Α.Π.Θ. και Αγγειοχειρουργό της Π.Α.Χ. κο Λαζαρίδη Ιωάννη και την ιατρική του ομάδα, οι οποίοι έκαναν το καθήκον τους όπως το κάνουν καθημερινά για όλους τους ασθενείς υπερβάλοντας εαυτό.

Ευχαριστώ το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό τους Φυσιοθεραπευτές του Κέντρου Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ που ουσιαστικά σήκωσαν στο πόδι την σύζυγο και ξαναπερπάτησε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ της οικογένειάς μου στους επώνυμους και ανώνυμους που ανταποκρίθηκαν τότε στο επείγον κάλεσμα για αιμοδοσία και έτσι συμπληρώθηκαν σε διπλάσιο αριθμό οι φιάλες αίματος. Ζητήθηκαν 18 φιάλες αίματος και μαζεύτηκαν 40 φιάλες.

Πολλά ευχαριστώ στους Ιατρούς του Νοσοκομείου της Έδεσσας Χειρουργό κο Σαπίδη Νικόλαο, Νεφρολόγο κο Βασιλείου Σωτήριο καθώς και στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής κο Κούκο Αναστάσιο για την πολύτιμη βοήθεια τους στην μετανοσηλευτική περίοδο αποκατάστασης.

Πολλά ευχαριστώ στην Διεύθυνση και τους φυσικοθεραπευτές του Φυσικοθεραπευτηρίου ΙASIS στην Σκύδρα.

Τις ευχαριστίες μου στον Ιερέα της Ενορίας Αγ. Στεφάνου της πόλεως μας, Αθανάσιο Ρούντο ο οποίος βρίσκεται συνεχώς κοντά σε όλους του ενορίτες της Εκκλησίας μας και ήταν πολύ κοντά συμπαραστεκόμενος και στην δική μου οικογένεια.

Τέλος ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συμπολίτες μου, γνωστούς και αγνώστους που προσευχήθηκαν για την σύζυγό μου, οι προσευχές τους ήταν ότι πιο πολύτιμο, οι προσευχές τους μας έδωσαν την μεγαλύτερη δύναμη.

Εύχομαι στην θέση της συζύγου μου αλλά και στην θέση της οικογενείας μου να μην έρθει κανείς……

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΣΤΟ ΠΡΏΤΟ ΤΡΟΧΑΊΟ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ ΜΕΤΆ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΉΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΌΣ. ΓΙΑ ΠΈΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ ΓΛΊΤΩΣΑ ΑΠΌ ΤΡΟΧΑΊΟ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΧΤΎΠΗΣΕ ΆΣΧΗΜΑ ΕΛΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΣ ΑΠΌ ΝΈΑ ΖΩΉ. ΕΥΤΥΧΏΣ ΓΛΎΤΩΣΕ Ο ΊΔΙΟΣ. ΟΤΑΝ ΈΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΌ ΤΡΟΧΑΊΟ ΜΕ ΟΔΗΓΌ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΠΌ ΣΚΎΔΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΈΠΑΘΕ ΚΆΤΙ ΣΟΒΑΡΌ Η ΊΔΙΑ. ΕΆΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΚΆΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ (ΦΟΝΙΑΣ) ΦΟΒΆΜΑΙ ΌΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΡΟΧΑΊΟ ΘΑ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΆΝΘΡΩΠΟ. ΚΆΝΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΆΤΙ. ΜΠΟΡΕΊΤΕ. ΔΙΚΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΌ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΉ ΚΆΤΙ ΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΦΑΝΆΡΙΑ, ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΆΘΟΣ. ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο είσαι ΠΟΛΊΤΗΣ.
    Τις καλύτερες ευχές για την σύζυγό σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΡΙΤΩΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ.....5 ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΣΚΥΔΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.