Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το σχόλιο αναγνώστη για τα φανάρια της διασταύρωσης Παραλίμνης


"Με εκείνο το φανάρι ρε παιδιά στην διασταύρωση της Παραλίμνης τι θα γίνει; Είναι δυνατόν να δίνετε ίση ή και μεγαλύτερη προτεραιότητα σε αυτόν που μπαίνει στην παλιά εθνική οδό Χαλκηδόνας - Έδεσσας από αυτόν που κινείτε επάνω στην οδό; Άσε που βάλανε φανάρι και για τα τρακτέρ που βγαίνουν από τον χωματόδρομο και σου τρώει άλλο τόσο χρόνο άσκοπα..." 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Περιμένουν να γίνει ατύχημα και ύστερα θα ψάχνουν τις ευθύνες.(τροχαία; περιφέρεια;άλλος;)
    Εμείς περνάμε συνέχεια και παρατηρούμε εκνευρισμό, παράνομες προσπεράσεις, έλευση οχημάτων με κόκκινο κ.ά. Αυτοί δεν τα βλέπουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ 1,5 ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΝ ΣΑΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ - ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ - ΟΔΟ.

      Διαγραφή
  2. Υποτίθεται ότι η προτεραιότητα ανήκει σε αυτό που λένε ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ και όχι στην παλιά. Αλλά δυστυχώς ελάχιστοι πηγαίνουν από εκεί. Ο δρόμος είναι ελεεινός και είναι μια τρύπα στο νερό έτσι όπως τον φτιάξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μέσα από την Νέα Πέλλα τα αυτοκίνητα περνούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα... Αυτό δεν το βλέπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ και οκτώ μήνες, ίσως και περισσότερο, δεν υπάρχει φωτισμός στην διασταύρωση για την Π.Πέλλα, αρχαιολογικό χώρο κλπ. Πλήρης ανυπαρξία και ανικανότητα δημοτικών και περιφερειακών αρχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.