Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλμωπίας

Σήμερα 29 Ιανουαρίου και ώρα 14:30 (2:30 μ.μ.), στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για  συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Εισήγηση για την 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού - τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2018.
2.Έγκριση δαπανών – διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2018.
3.Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού & αξιολόγησης τεχνικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια «Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, λοιπών Περιφερειακών & Λογισμικού» (Αριθμ. Διακήρυξης 32055/01-12-2017).
4.Λήψη απόφασης για άσκηση ενεργειών αναφορικά με την αριθμ. 120/2013 Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…