Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία (βίντεο)


Eκατοντάδες χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων, με κεντρικό σύνθημα «Η Μακεδονία Είναι Ελλάδα».

Η εξέδρα είχε στηθεί στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας, απέναντι από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι συγκεντρωμένοι κάλυψαν όλη τη γύρω περιοχή και προς τον Λευκό Πύργο και προς το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», έχοντας αποκλείσει την παραλιακή λεωφόρο.

Πολίτες από πολλές περιοχές της Ελλάδας, κυρίως της Μακεδονίας και της Θράκης, αλλά και βρακοφόροι από την Κρήτη, ταξίδεψαν με λεωφορεία για να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και έφιπποι, όπως και απόγονοι των Μακεδονομάχων με τις στολές τους. Οι περισσότεροι κρατούσαν ελληνικές σημαίες και άλλες με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη, Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, Μαρία Αντωνίου,Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιώργος Κασαπίδης,οι οποίοι περπάτησαν στο πλήθος και μίλησαν με συγκεντρωμένους, αλλά δεν πήγαν στην εξέδρα. Το ίδιο έκανε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Κώστας Καραμανλής και ο πατέρας του και πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής πήγαν συμβολικά στο άγαλμα του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, που βρίσκεται σε μικρή από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και φωτογραφήθηκαν.
Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μαζί με τους βουλευτές Μάριο Γεωργιάδη, Ιωάννη Σαρίδη, Αριστείδη Φωκά. 
Το «παρών» έδωσε ο βουλευτής, συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, και πρώην υφυπουργός Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δέχτηκε φραστική επίθεση.
«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου "Μακεδονία" από τα Σκόπια» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου. 
Θέσεις μπροστά από την εξέδρα πήραν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης, Γιώργος Λαζαρίδης και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχε η ευρωβουλευτής της Ελιάς Εύα Καϊλή.
Επίσης, συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, πρώην βουλευτές από τον χώρο της Ν.Δ., δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

Από το πλήθος ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες για τους πολιτικούς και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. 

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com που βρέθηκε στο Συλλαλητήριο:
silthes


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. 1.500.000 άτομα συγκεντρώθηκαν! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές! Οι καταστηματάρχες της πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας τρίβουν τα χέρια τους από την εκπληκτική αύξηση του τζίρου τους για την συγκεκριμένη ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειναι δυνατον!

      Διαγραφή
    2. ΕΡΤ, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3....3 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
      Κανένα δεν μετέδωσε ζωντανά ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!!!!
      Αυτοί οι άνθρωποι κλαιγόντουσαν για να διοριστούν ξανά για το μαύρο στην ερτ..
      Οι ίδιοι τώρα ξεπληρώνοντας κομματικά γραμμάτεια ...ΕΡΙΞΑΝ ΜΑΥΡΟ στο συλλαλητήριο γιατί δεν συμφέρει την κυβέρνησή τους, την πιο αμφιλεγόμενη και μη πατριωτική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης...
      Λυπάμαι που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί....Στην επταετία της χούντας οι ίδιοι άνθρωποι του σύριζα θα έπαιζαν ΑΞΙΑ το ρόλο της ΕΣΑ!!!!

      Διαγραφή
  2. Μέσα ενημέρωσης από ΗΠΑ κάνουν λόγο για 16 εκατομμύρια κόσμο!!! Άλλοι για 58 εκ.
    Έλεος ρε παιδιά... Φτάνει το δούλεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά μαθηματικά: Ο κόσμος ήταν απλωμένος σε 6 χλμ μήκος Χ 40 μέτρα πλάτος (κατά μέσο όρο). Αυτό μας κάνει 6.000 Χ 40 = 240.000 τετραγωνικά μέτρα (από το λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής).
      Με μια μέση πυκνότητα 2 ατόμων ανά τετραγωνικό μέτρο (αλλου ήταν πιο σφιχτά), έχουμε 240.000 Χ 2 = 480.000 άτομα. Όλα τα άλλα είναι σκόπιμες παραποιήσεις!!!

      Διαγραφή
  3. Τα σύνορα μας είναι η ιστορία μας.Αν παπαρολογείτε ασύστολα το μόνο που καταφέρνετε να εκτίθεστε κύριοι και κυρίες της ανόητης αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοθ που παπαρολογουν οταν θα τους παρουν οτι εχουν και δεν εχουν και θα τους κανουν κουμαντο οι σκοπιανοι τοτε θα δουμε τι θα λεν,αλλα μια ζωη πουλημενοι ηταν λαμογια τωρα θα τους πειραξει,η θα σεβαστουν τους ανθρωπους που σκοτωθηκαν για να ειναι αυτοι ελευθεροι για να παπαρολογουν σε μια τετοια δυσκολη στιγμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα έχουν πάρει ήδη οι γερμανοί οι αμερικάνοι και οι αγγλοι. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου

      Διαγραφή
    2. Μας τα έχουν πάρει ήδη:
      Οι Γερμανοί τ' αεροδρόμια,
      οι Κινέζοι τα λιμάνια,
      οι Γάλλοι τα νερά,
      οι Ιταλοί τα τρένα,
      οι Καναδοί τα δάση!
      Αν θέλουν οι γείτονες να πάρουν κάτι πρέπει να το ζητήσουν από τους παραπάνω! Εμείς δεν έχουμε τίποτα να τους δώσουμε! Τα έχουμε χαρίσει σ' αυτούς ψηφίζοντας μνημόνια και παραμένοντας ευρωλιγούρηδες και ευρωλάγνοι!
      Καλημέρα στον κατσικότοπο!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.